Last news in Fakti

31 Март, 2023 16:29 15 547 12

Най-евтината Honda: Кросоувър с цена от 25 000 лева

  • honda-
  • кросоувър-
  • бюджетен автомобил

Тестовите прототипи са забелязани от фотошпиони в Индия

Най-евтината Honda: Кросоувър с цена от 25 000 лева - 1

През следващите месеци Honda обещава да представи нов свръхбюджетен кросоувър. Снимка на камуфлажен прототип беше публикувана от индийското подразделение на Autocar. Най-вероятно Индия ще бъде първият пазар на евтината Honda.

По неофициални данни кросоувърът ще получи "цяло" име като Jazz или Civic, а не съкращение като CR-V, BR-V и WR-V. Компанията не коментира и този аспект от нещата. Няма информация и за новите силови агрегати, и за страните където ще се продава най-евтината Honda.

Най-евтината Honda: Кросоувър с цена от 25 000 лева

Знае се, че кросоувърът ще бъде изграден на базата на петото поколение Honda City. В моторната линия се очакват бензинови двигатели с компресор и атмосферно пълнене, както и хибриднен силов тракт.

Базовата версия ще бъде с 1.5-литров атмосферен мотор с мощност 121 к.с., който ще работи съвместно с шестстепенна механична скоростна кутия. Очакваната начална цена е $14 000, което по текущия обменен курс се равнява приблизително на 25 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селянин с коуеуо

    15 13 Отговор
    чекам да станат по две за уеф

    Коментиран от #8

  • 2 Иво

    63 0 Отговор
    Ако модела стигне до европейския пазар,вероятно цената му ще е поне двойна.Вече съм почти-сигурен,че между автомобилните производители има нещо като картелно споразумение при образуването на цените за различните континенти.

    Коментиран от #3

  • 3 МНВТГПТфхр

    35 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Човек, Лидъл и Кауфланд имат различни цени в магазините си в София и страната, та какво остава за автопроизводителите.

    Коментиран от #4

  • 4 Трифонов

    23 0 Отговор

    До коментар #3 от "МНВТГПТфхр":

    Картелът е най-разпространената форма за организация на свободната стопанска инициатива в съвременния свят и най-вече в държавите, принадлежащи към т.нар. "западен тип". Конкуренцията отдавна беше заклеймена. Тя носи прогрес, но не и бързи свръхпечалби. Картелното споразумение се договаря между Кауфланд, Билла, Лидъл и т.н. в едно населено място и обстоятелството, че цените в София и в Сандански са различни, не означава, че няма картел. Еднакви или с пренебрежимо малки разлики са цените между отделните магазини в едно населено място. И картелът не се договаря толкова за крайните цени на стоки или услуги, а главно за цените, на които търговците купуват. По този начин извиват ръцете на производителите да продават евтино продукцията си. А ако не искат, внасят от чужбина по-евтина и в крайна сметка постигат целта си. Същото се отнася и за всяко друго производство и сфера на дейност - от банковия до производството на коли. Отвори си очите!

    Коментиран от #7

  • 5 Знайко

    15 2 Отговор
    ...еми нали облагаме японските стоки с мита , за да не би да си купим нещо евтино, без да сме се отчели на хазната за масфара си! Тази цена не е за европа! Тук ще е двойна! Иначе браво на Хонда или може би трябва да кажа браво на китайците от Хонда....

    Коментиран от #12

  • 6 сектант

    9 6 Отговор
    Само Дачия и тесни ва..ни
  • 7 Факт

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Трифонов":

    Лидл и Кауфканд няма нужда да се договартя те са една фирма.Картела е проблем защото няма достатъчно вериги и конкуренция.
  • 8 СЗО

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "селянин с коуеуо":

    Има чекаш....
  • 9 шофйор

    6 1 Отговор
    у нас ще почва от 55000 само гледайте
  • 10 3232323232

    12 0 Отговор
    Аз не знам какво толкова сме по добре от Индийците. Въпреки че ще е доста постна и оглозгана ще намери огромен пазар у нас и това ще е шанс да си обнови пазара на нашите 13-18год бараки.
  • 11 Ако тук е има тази Хонда

    6 0 Отговор
    за 25 хилки ще направят заметресение 9,5 по рихтер.Колкото и да е постна колата ще е с качеството и без проблемната работа все пак Хонда застава пред автомобила.За хора без претенции колата ще е супер за тези с такива има коли по 200бона.
  • 12 Експерт

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Знайко":

    Какви китайци те хапят, като тази Хонда ще се произвежда в Индия и е преди всичко за местния пазар?