Отидете към основна версия

9 227 57

Lada показа „новата“ Niva пикап с подсилена рама

  • lada-
  • niva-
  • пикап-

Товароносимостта е увеличена до 800 килограма

Lada показа още една нова версия на Niva, различна от двувратия модел с който сме свикнали. След като през изминалата седмица ви разказахме за петвратата модификация, която ще се завърне на поточната линия, сега руснаците обновиха и третата версия на всъдехода си, който се предлага и като пикап. Двуместната и петместната версия на Niva пикап получиха изцяло нова рама, която увеличава товароносимостта със 185 килограма.

По този начин пикапите вече могат законно да пренасят до 800 килограма при модела с две места и до 640 килограма при пикапа с пет места. Товарното пространство се предлага с няколко различни форми и дължини, а обемът варира между 1 и 3.5 кубични метра. Височината на пикапа варира от 1.77 до 2 метра, докато клиренсът е в граници от 20 до 24 сантиметра.

Под капака продължава да работи 1.7-литров бензинов двигател с мощност от 83 конски сили и максимален въртящ момент от 129 нютон метра. Задвижването се предава към четирите колела посредством механична трансмисия с пет предавки, както и заключващи се диференциали.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 27 гласа.

Свързани новини