Отидете към основна версия

2 680 2

Ето го новия Range Rover Velar

  • range rover-
  • velar-
  • land rover

Land Rover официално представи актуализирана версия на кросоувъра

Land Rover официално представи обновения кросоувър Range Rover Velar. Този модел се произвежда от 2017 г. сега, по време на рестайлинга, предната решетка и фаровете са променени. Отзад се появяват нови светлини, а линията на стоп-светлините вече е разположена по цялата широчина на купето, което стилистично обединява кросоувъра с флагмана Range Rover. Освен това колата получава нова задна броня, която вече е по-ниска. Компанията смята, че това прави силуета на автомобила по-динамичен.

Вътре има нови материали за тапицерията, но основната разлика е напълно новата мултимедийна система с извит дисплей с диаметър 11.4 инча. Производителят обещава значително увеличение на лекотата на използване на системата. По-специално, всички основни функции винаги се показват на главния мултимедиен екран, а 80% от второстепенните функции са достъпни с не повече от две кликвания в менюто.

Значително подобрена е и възможността за дистанционно актуализиране на автомобила. Така производителят може „по въздуха“ не само да актуализира мултимедийния фърмуер, но и да промени функциите и настройките на основните кросоувър системи, включително управление на двигателя, трансмисия и окачване. За Северна Америка автомобилът ще се предлага с един от двата вече известни редови турбодвигателя с четири и шест цилиндъра. Мощността им е 247 и 395 к.с. съответно. За европейските купувачи се очаква да се запази и дизеловият вариант.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини