Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 10:08 2 452 2

Ето го новия Range Rover Velar

  • range rover-
  • velar-
  • land rover

Land Rover официално представи актуализирана версия на кросоувъра

Ето го новия Range Rover Velar - 1

Land Rover официално представи обновения кросоувър Range Rover Velar. Този модел се произвежда от 2017 г. сега, по време на рестайлинга, предната решетка и фаровете са променени. Отзад се появяват нови светлини, а линията на стоп-светлините вече е разположена по цялата широчина на купето, което стилистично обединява кросоувъра с флагмана Range Rover. Освен това колата получава нова задна броня, която вече е по-ниска. Компанията смята, че това прави силуета на автомобила по-динамичен.

Ето го новия Range Rover Velar

Вътре има нови материали за тапицерията, но основната разлика е напълно новата мултимедийна система с извит дисплей с диаметър 11.4 инча. Производителят обещава значително увеличение на лекотата на използване на системата. По-специално, всички основни функции винаги се показват на главния мултимедиен екран, а 80% от второстепенните функции са достъпни с не повече от две кликвания в менюто.

Ето го новия Range Rover Velar

Значително подобрена е и възможността за дистанционно актуализиране на автомобила. Така производителят може „по въздуха“ не само да актуализира мултимедийния фърмуер, но и да промени функциите и настройките на основните кросоувър системи, включително управление на двигателя, трансмисия и окачване. За Северна Америка автомобилът ще се предлага с един от двата вече известни редови турбодвигателя с четири и шест цилиндъра. Мощността им е 247 и 395 к.с. съответно. За европейските купувачи се очаква да се запази и дизеловият вариант.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    6 0 Отговор
    За "зелена" Европа- дизел...
  • 2 Трифонов

    3 7 Отговор
    В най-високото ниво на оборудване, с най-големите колела, Велар е единственият красив СУВ автомобил, предлаган някога на пазара. Единственият СУВ, който бих карал.