Отидете към основна версия

4 734 5

Най-смешната реклама на Kia за Super Bowl е с неочакван край (ВИДЕО)

  • super bowl-
  • kia-
  • реклама

В нощта на 13 февруари се проведе финалът по американски футбол, който се нарича Super Bowl 2023. В САЩ това е основното телевизионно събитие и традиционно много автомобилни марки снимат най-добрите си реклами за него.

А и самото рекламно време не е никак евтино - 7 млн. долара за 30 секунди. Това обаче не отказва корейците от Kia, които пуснаха видео за Kia Telluride X-Pro. Клипчето се нарича "Binky Dad" и бе определено за най-смешната реклама на финала.

Накратко в рекламата се разказва, как семейство с малко дете тръгва на пътешествие, но изведнъж се оказало, че са забравили у дома "бинки" (това е американското разговорно име за бебешка залъгалка). Бащата скача зад волана и се втурва по пътища и пресечени местности. Околните го снимат и видеоклиповете стават суперпопулярни в социалните мрежи.

Цялата страна следи с вълнение пътуването на таткото, както в мрежата започват да го наричат Binky Dad. Като фон звучи тържествена песен от филма "Роки" - Gonna Fly Now, а залъгалката накрая е героично доставена на малката дъщеря, но финалът, разбира се, съдържа неочакван обрат. Вижте го.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.

Свързани новини