Last news in Fakti

23 Юли, 2023 10:30 2 691 5

Моделът Джоди Кид шокирана от милион волта (ВИДЕО)

  • джоди кид-
  • реклама-
  • kia-
  • ev9

Това се случи по време на снимки на реклама на EV9. Зрелищната каскада се оказа напълно безопасна

Моделът Джоди Кид шокирана от милион волта  (ВИДЕО) - 1

Моделът Джоди Кид беше шокирана от милион волта, докато снимаше реклама на Kia. Флагманският електрически кросоувър Kia EV9 се оказа много динамичен - топ версията на модела е оборудвана с двумоторен силов тракт с мощност 385 конски сили и батерия с капацитет 99.8 киловатчаса.

За да демонстрира потенциала на своя модел, южнокорейският автомобилен производител се реши на рискован трик и привлече за реклама известния британски модел и телевизионна водеща Джоди Кид, която получи токов удар от милион волта.

Момичето беше облечено в специален костюм, който играе ролята на клетка на Фарадей, която предпазва тялото от мощните токови удари и в същото време прави възможно получаването на зрелищни снимки. На снимачната площадка Джоди Кид изпуска електричество от пръстите си, чийто източник е Kia EV9.

„Електрическият удар беше едно от най-ужасяващите неща, които някога съм правила, но е доста невероятно преживяване. Малцина могат да кажат, че през тялото им са преминали един милион волта и са можели да изстрелват светкавици от пръстите си!“, коментира необичайната реклама британският модел. Вижте я.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 редник

    7 2 Отговор
    Нищо ново - още през 40-е години на ХХ век Тесла е показвал подобни ефекти...

    Коментиран от #3

  • 2 редник

    6 2 Отговор
    / беше шокирана... Флагманският ... динамичен - топ версията ...силов тракт.../

    Редакцията - на какъв език пишете?...
  • 3 Никола Тесла

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "редник":

    Те са даже не е ползвал никакъв костюм. 1-2-3 милиона волта могат да бъдат напълно безопасни за човека, защото не напрежението, а токът ти спира сърцето. При 1 милиампер ток, тези 1 милион волта са напълно безопасни.

    Още като дете съм пробвал какво ще стане ако ме ударят няколко хиляди волта ток и се усеща само неприятно боцкане, а искрата прехвърча от няколко сантиметра от кабела преди да си го достигнал.
  • 4 Ток ефекти

    2 1 Отговор
    Претоплени стари манджи от преди век
  • 5 Димирест

    0 0 Отговор
    Прибягват до специални ефекти само и само да ни продадат поредният миксер на колела. За бога братя не купувайте самоходни таблети!