Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 10:40 4 703 5

Най-смешната реклама на Kia за Super Bowl е с неочакван край (ВИДЕО)

  • super bowl-
  • kia-
  • реклама
Най-смешната реклама на Kia за Super Bowl е с неочакван край (ВИДЕО) - 1

В нощта на 13 февруари се проведе финалът по американски футбол, който се нарича Super Bowl 2023. В САЩ това е основното телевизионно събитие и традиционно много автомобилни марки снимат най-добрите си реклами за него.

А и самото рекламно време не е никак евтино - 7 млн. долара за 30 секунди. Това обаче не отказва корейците от Kia, които пуснаха видео за Kia Telluride X-Pro. Клипчето се нарича "Binky Dad" и бе определено за най-смешната реклама на финала.

Накратко в рекламата се разказва, как семейство с малко дете тръгва на пътешествие, но изведнъж се оказало, че са забравили у дома "бинки" (това е американското разговорно име за бебешка залъгалка). Бащата скача зад волана и се втурва по пътища и пресечени местности. Околните го снимат и видеоклиповете стават суперпопулярни в социалните мрежи.

Цялата страна следи с вълнение пътуването на таткото, както в мрежата започват да го наричат Binky Dad. Като фон звучи тържествена песен от филма "Роки" - Gonna Fly Now, а залъгалката накрая е героично доставена на малката дъщеря, но финалът, разбира се, съдържа неочакван обрат. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    29 12 Отговор
    Рекламата е морално остаряла!
    По новите американски стандарти и "ценности" трябваше двойката да е от еднополови чернокожи, бебето да не става ясно от какъв пол е и биберона, който иска накрая да е с цветовете на дъгата!
    Такава е реалността в САЩ, всичко останало не е политкоректно и обижда цветнокожите и трансовете!
    Съвсем сериозен съм!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 карчи

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "да бе":

    "мислиш" ли !?
  • 4 карача

    19 5 Отговор
    Щом цяла америка следи "този невероятен случай" - ясно, най великата нация.
    Веднага се обадих до КИЯ да поръчам една такава,но с разочарование ми докладваха,че всичко от Европа и България е обрано тая нощ и изпратено за Америка защото се грабели независимо от няколкократно завишената цена.
    Жалко отивам да прекарам на преглед Жигулката.
  • 5 12345

    16 3 Отговор
    Прав е. Трябва да са двама бели п.дали с чернокожо бебе.