Отидете към основна версия

16 573 10

Вижте колко струва новата Hyundai Kona у нас

  • hyundai-
  • kona-
  • цени-
  • българия

Новата Kona предлага няколко стилови вариации при различните варианти на задвижване и в четири версии - електрическа, бензинова, хибридна и спортна N Line. EV получава пикселни графични детайли върху предната и задната броня, вдъхновен от пикселите дизайн на 19-цоловите алуминиеви джанти, черни лайсни и опционални черни странични огледала и таван.

Освен традиционните бензинови двигатели, Hyundai Kona разполага и с хибридно предложение. Версията на бензиновия двигател 1.6 GDi с директно впръскване и захранваният с батерии електрически мотор работят заедно, за да осигурят изключителна производителност с комбинирана мощност от 141 к.с./ 104 kWh. Стартова цена е 61 900 лева.

Дори базовата версия Comfort разполага с екстри и оборудване, характерни за по-високия сегмент. 16-инчови алуминиевите джанти, LED фарове и LED осветление в купето допринасят за атрактивния изглед на автомобила и комфорта на пътниците.

За версията с трицилиндров редови двигател, чиято мощност достига 120 к.с и се предлага с механична 6 степенна скоростна кутия, цените стартират от 49 900 лв с ДДС. Автоматична 7- степенна скоростна кутия се предлага с четирицилиндров редови двигател с 198 к.с. Цената на този модел с най-високото ниво на оборудване е 74 900 лв с ДДС.

ДВГ и HEV споделят солиден дизайн на бронята, кората под нея и черни протектори на арките на калниците. N Line версията пък има опционални черни странични огледала и таван, по-агресивен дизайн отпред и отзад с броня във формата на крило, за да подчертаят по-ниската стойка, отличителни 18-цолови алуминиеви джанти, двоен ауспух и сребристи странични прагове.

Вижте цените на модела за България:

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.

Свързани новини