Last news in Fakti

21 Юли, 2023 12:39 16 436 10

Вижте колко струва новата Hyundai Kona у нас

  • hyundai-
  • kona-
  • цени-
  • българия
Вижте колко струва новата Hyundai Kona у нас - 1

Новата Kona предлага няколко стилови вариации при различните варианти на задвижване и в четири версии - електрическа, бензинова, хибридна и спортна N Line. EV получава пикселни графични детайли върху предната и задната броня, вдъхновен от пикселите дизайн на 19-цоловите алуминиеви джанти, черни лайсни и опционални черни странични огледала и таван.

Освен традиционните бензинови двигатели, Hyundai Kona разполага и с хибридно предложение. Версията на бензиновия двигател 1.6 GDi с директно впръскване и захранваният с батерии електрически мотор работят заедно, за да осигурят изключителна производителност с комбинирана мощност от 141 к.с./ 104 kWh. Стартова цена е 61 900 лева.

Вижте колко струва новата Hyundai Kona у нас

Дори базовата версия Comfort разполага с екстри и оборудване, характерни за по-високия сегмент. 16-инчови алуминиевите джанти, LED фарове и LED осветление в купето допринасят за атрактивния изглед на автомобила и комфорта на пътниците.

За версията с трицилиндров редови двигател, чиято мощност достига 120 к.с и се предлага с механична 6 степенна скоростна кутия, цените стартират от 49 900 лв с ДДС. Автоматична 7- степенна скоростна кутия се предлага с четирицилиндров редови двигател с 198 к.с. Цената на този модел с най-високото ниво на оборудване е 74 900 лв с ДДС.

ДВГ и HEV споделят солиден дизайн на бронята, кората под нея и черни протектори на арките на калниците. N Line версията пък има опционални черни странични огледала и таван, по-агресивен дизайн отпред и отзад с броня във формата на крило, за да подчертаят по-ниската стойка, отличителни 18-цолови алуминиеви джанти, двоен ауспух и сребристи странични прагове.

Вижте цените на модела за България:

Вижте колко струва новата Hyundai Kona у нас


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 4 Отговор
    Мдааа,
    80 000 лв
    при мин.доход 800 лв
    Това са 100 заплати
    или ДЕВЕТ години за
    едно Хюндайче ❗
    Къде е онази с мустачките и
    Народните коли 🤔🤔🤔

    Коментиран от #3

  • 2 ЛЕД осветление

    5 3 Отговор
    Що няма фарове?
  • 3 жигул

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    През соца, за който някои хора още реват, една кола (трабант, москвич, лада и т.н) се взимаше с около 35-40 средни заплати (200-220лв), обаче я чакаш 10 години :)))) и я дойде, я не, а качеството всичко го знаете :)))

    Коментиран от #4, #8

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 12 Отговор

    До коментар #3 от "жигул":

    Мирча Кришан с неговата " "Краставицита" пред тебе пасти да яде ❗
    Между другото нали първо трябва да се повишава стандарта и да стават по-достъпни стоките , а не по- НЕдостъпни❗
    А за Трабанта и Москвича и онези "ДЕСЕТ ГОДИНИ" чакане- как не ти увря сивото вещество , че за тях не се чакаше ❗ Или изчакваш няколко месеца за цвят или модел ❗
    Ще ти е неудобно да ти припомня , че сега СЪЩО СЕ ЧАКА ЗА НОВА КОЛА , щото нямало компоненти и не могат да задоволят търсенето ❗
    АМА ПОНЕ БАНАНИ ИМА , НАЛИ ❗
  • 5 сектант

    12 2 Отговор
    света стигна до там, че 60 000 лева вече е един базов повдигнат хюндай и20
  • 6 Ввв

    7 4 Отговор
    Недоразумение,сър!!!
  • 7 тъй шъй

    7 3 Отговор
    Все повече разбирам, че Тойота е най-евтината марка нови автомобили и най-скъпата при препродажба. А този корейски автомобил е по-скъп от Камри хибрид 2.5л или Рав хибрид 2.5. Странни ценообразувания.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хахохи

    4 1 Отговор
    Чаках го с нетърпение този автомобил, а те за 3 цилиндъра и 120к.с ми искат 50 000лв., е няма да стане. За толкова пари е бартчеда Киа Спортидж 4 цилиндъра и 150к.с., на една платформа с Тусон са.
  • 10 Фенка

    2 0 Отговор
    Точно за Хюндай- пари на вятъра