Отидете към основна версия

2 423 7

SUV се преобърна, смачквайки 5 пътника, висящи от прозорците (ВИДЕО)

  • каскада-
  • опасно шофиране-
  • инцидент

И петимата души са с опасност за живота, а шофьорът е изправен пред обвинение за безразсъдно шофиране

В югоизточната част на Колорадо Спрингс, SUV се преобърна, след като опита да се движи на две гуми. Още по-опасното при тази маневра е, че петима души висят от прозорците, когато колата се преобръща. И петимата са с опасност за живота и състоянието им е критично.

Полицията арестува шофьора, идентифициран от новинарски източници като Марисол Уентлинга, за безразсъдно шофиране. Забележително е, водачът няма никакви наранявания, въпреки че преобръща джипа си. Полицията не е потвърдила официално подробности за инцидента, станал в югоизточната част на Колорадо Спрингс.

Въпреки това видеозаписът, който се появи в социалните медии (предупреждение – връзката съдържа необработени кадри от инцидента ), изглежда хвърля повече светлина върху ситуацията.

Докато се движи на заден ход, автомобилът ускорява и водачът завърта волана наляво. Превозното средство започва да прави кръг, но в крайна сметка не може да поддържа траектория и превозното средство се преобръща.

Инцидентът е станал около 22:15 часа в събота вечер според Colorado Springs Gazette в това, което някои наричат ​​„странично шоу“. Въпреки че е ясно, какво е довело до инцидента, има малко доказателства, които да го докажат.

На всичкото отгоре, GMC Terrain, който изглежда е въпросният SUV, не е точно това, което би заело централно място в подобно улично шоу. Въпреки това, това е сериозно напомняне да стоите далеч от подобни експерименти, никога да не висите през прозореца на колата и като цяло да не правите глупави неща зад волана.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.

Свързани новини