Отидете към основна версия

29 519 16

Това ще е новата, " най-най" Skoda

  • skoda-
  • superb-
  • rs

Skoda подготвя наточена версия RS на модела Superb

Известният лифтбек Skoda Superb, който се явява флагман на чешката марка и предвид класа си се явява сравнително евтин и доста популярен автомобил е на път да се сдобие с нова, наточена версия. Чешкият производител вече представи официално модела от новото поколение, а сега подготвя и по-мощната му и най-наточена версия.

Все още няма официална информация за наточената Skoda Superb RS. Но, както съобщава Carscoops , ръководството на чешкия автомобилен производител е на мнение, че идеята за създаване на такъв автомобил е много интересна. Освен това има технически възможности за това.

Дизайнерите на сайта Carscoops показаха своята версия за възможния дизайн на Skoda Superb RS. За основа е взет моделът от новото поколение, който дебютира наскоро. Добавена е по-агресивна броня с големи въздухозаборници, а хромираният декор е направен в черно.

Но какъв двигател може да получи най-мощната Skoda Superb RS? Компанията отбелязва, че трябва да се наблегне на ефективността и екологичността. И така, явно говорим за хибриден силов тракт. Автомобилът може да получи вариант с мощност 268 к.с. от новия VW Passat, който е най-близкият технически роднина на Superb.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 39 гласа.

Свързани новини