Отидете към основна версия

4 613 11

Вижте какви са цените на най-голямото комби на Skoda

  • skoda-
  • superb-
  • combi-
  • цени

Моделът Superb Combi вече е на европейския пазар

Новото поколение лифтбек Skoda Superb навлезе на европейския пазар в средата на ноември 2023 г. Сега към него се присъединява и универсалната версия Superb Combi . Новото най-голямо комби на Skoda има две конфигурации, от които да избирате: Selection и Skoda Laurin&Klement. И двата варианта се предлагат с два двигателя с мощност 150 конски сили, единият от които е 1.5-литров бензинов двигател, а другият - 2.0-литров дизел.

Базовото оборудване Selection включва тризонов климатроник, отопляеми предни седалки, 10-инчова мултимедийна система и 17-цолови джанти. В помощ на водача са предвидени сензори за светлина и дъжд, камера за задно виждане, сензори за паркиране отпред и отзад и редица електронни „асистенти“. Заявени са и няколко въздушни възглавници: предни, колене, странични и завеси. Цената на такова комби варира от 46 200 до 49 200 евро.

Топ версията на Skoda Superb Combi, обозначена като Laurin&Klement предлага кожен салон и предни седалки с отопление, вентилация и масаж в допълнение към всичко по-горе изброено. Размерът на диагонала на мултимедийната система е увеличен до 13 инча. Джантите са с диаметър 18 цола. Цената на Superb Combi Laurin&Klement е от 51 700 до 54 700 евро.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.

Свързани новини