Отидете към основна версия

2 375 0

За технологиите в най-мощния Cayenne в историята на Porsche

  • porsche-
  • cayenne-
  • turbo-
  • e-hybrid

Иновацията се нарича Turbo E-Hybrid

Според германците, моделът Cayenne Turbo E-Hybrid, който не само въплъщава най-добрите постижения на марката Porsche, но и поставя нови стандарти за бъдещия автомобилен дизайн и производителност. Оборудван иновативен хибриден силов тракт, този автомобил е не само най-мощният Cayenne в историята на марката, но и най-екологичният. Ето и най-важните му характеристики.

Адаптивно окачване (PASM)

Porsche Active Suspension Management е електронна система за регулиране на амортисьорите, която се адаптира към различни пътни условия и стилове на шофиране. Тя автоматично регулира твърдостта на амортисьорите на всяко колело в зависимост от ситуацията, осигурявайки перфектния баланс между комфорт и спорт.

Система за стабилизиране извън пътя (PDCC)

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) значително намалява накреняването на каросерията по време на остри завои или на неравни повърхности. Това осигурява изключителна стабилност и повишава безопасността и комфорта на пътниците при всякакъв вид по-екстремно шофиране - и офроуд, и по планински асфалтови пътища с много завои.

Сензорен дисплей на Porsche Communication Management (PCM)

PCM системата е центърът на информацията и развлеченията в автомобила. Големият сензорен дисплей осигурява интуитивен и лесен контрол на навигация, медии, настройки на автомобила и много други функции.

Система за сцепление Porsche Traction Management (PTM)

PTM ефективно разпределя въртящия момент между предния и задния мост, осигурявайки оптимално сцепление и динамика на шофиране върху всяка повърхност. Това позволява на Cayenne Turbo E-Hybrid винаги да поддържа перфектен контрол и увереност по време на шофиране.

Технологични предимства

Благодарение на комбинацията от мощен бензинов двигател и ефективен електрически мотор, Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid е оптимално съотношение между динамика и икономия на гориво. А цифрово табло с пълен набор от индикации в реално време позволява на водача да контролира всички аспекти на хибридната система.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.

Свързани новини