Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 13:31 2 365 0

За технологиите в най-мощния Cayenne в историята на Porsche

  • porsche-
  • cayenne-
  • turbo-
  • e-hybrid

Иновацията се нарича Turbo E-Hybrid

За технологиите в най-мощния Cayenne в историята на Porsche - 1

Според германците, моделът Cayenne Turbo E-Hybrid, който не само въплъщава най-добрите постижения на марката Porsche, но и поставя нови стандарти за бъдещия автомобилен дизайн и производителност. Оборудван иновативен хибриден силов тракт, този автомобил е не само най-мощният Cayenne в историята на марката, но и най-екологичният. Ето и най-важните му характеристики.

Адаптивно окачване (PASM)

Porsche Active Suspension Management е електронна система за регулиране на амортисьорите, която се адаптира към различни пътни условия и стилове на шофиране. Тя автоматично регулира твърдостта на амортисьорите на всяко колело в зависимост от ситуацията, осигурявайки перфектния баланс между комфорт и спорт.

За технологиите в най-мощния Cayenne в историята на Porsche

Система за стабилизиране извън пътя (PDCC)

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) значително намалява накреняването на каросерията по време на остри завои или на неравни повърхности. Това осигурява изключителна стабилност и повишава безопасността и комфорта на пътниците при всякакъв вид по-екстремно шофиране - и офроуд, и по планински асфалтови пътища с много завои.

Сензорен дисплей на Porsche Communication Management (PCM)

PCM системата е центърът на информацията и развлеченията в автомобила. Големият сензорен дисплей осигурява интуитивен и лесен контрол на навигация, медии, настройки на автомобила и много други функции.

За технологиите в най-мощния Cayenne в историята на Porsche

Система за сцепление Porsche Traction Management (PTM)

PTM ефективно разпределя въртящия момент между предния и задния мост, осигурявайки оптимално сцепление и динамика на шофиране върху всяка повърхност. Това позволява на Cayenne Turbo E-Hybrid винаги да поддържа перфектен контрол и увереност по време на шофиране.

Технологични предимства

Благодарение на комбинацията от мощен бензинов двигател и ефективен електрически мотор, Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid е оптимално съотношение между динамика и икономия на гориво. А цифрово табло с пълен набор от индикации в реално време позволява на водача да контролира всички аспекти на хибридната система.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА