Отидете към основна версия

3 713 22

Отново дефект, този път в 250 000 Mercedes-а

  • сервизна акция-
  • mercedes-benz

Mercedes-Benz изтегля 250 000 автомобила по целия свят

Mercedes-Benz изтегля 250 000 превозни средства по целия свят, започвайки от моделната година 2023, включително моделите AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class и SL, за да замени определени части поради потенциални проблеми с предпазител, които могат да причинят повреда на двигателя и пожар. Това съобщава Zeit .

Основната причина за обявеното мега изтегляне е, че проблемите с предпазителите могат да доведат до повреда на двигателя и опасност от пожар. Представител на Mercedes-Benz обяви, че някои части ще бъдат сменени на засегнатите автомобили като предпазна мярка.

Планираният престой в сервизите ще продължи от два до пет часа и половина в зависимост от оборудването. Работата е безплатна за клиентите.

Миналата седмица Mercedes трябваше да изтегли 75 000 автомобила по целия свят. Тази акция засяга E-Class, CLS и AMG GT. Потенциално неправилно закрепване в двигателното отделение може да доведе до повишен риск от пожар. В световен мащаб 75 159 автомобила трябва да бъдат върнати в сервизите.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.

Свързани новини