Отидете към основна версия

3 225 7

Nissan не издържа на конкуренцията в САЩ

  • nissan-
  • rogue-
  • x-trail

Американските дилъри имат проблеми с продажбите на Nissan Rogue, познат в Европа, като X-Trail. Оказва се, че настоящите продажби не отговарят на очакванията. В складовете са натрупани над 24 000 нови екземпляра от този кросоувър.

От друга страна, въпреки липсата на интерес и забавянето на продажбите, кросоувърът Rogue все още е най-популярният нов модел на Nissan в САЩ. И за да се справи с големите запаси, производителят планира да въведе отстъпки и да намали цените.

Очевидно запасите се опитват да бъдат пуснати преди пристигането на актуализираната версия на автомобила. Отпред кросоувърът получи нова броня и широка решетка между фаровете с хромирана украса. Отзад, графиките вътре в светлините са променени.

Нови цветове на каросерията (Deep Ocean Blue Pearl, Baja Storm, Everest White Pearl) и комплекти джанти с диаметър 18 и 19 цола също са добавени към палитрата. В САЩ моделът се предлага с бензинов двигател с мощност 201 к.с. От техническа гледна точка няма промени. В момента цената на Nissan Rogue в САЩ е от 28 000 долара.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.

Свързани новини