Last news in Fakti

25 Март, 2024 10:17 3 190 7

Nissan не издържа на конкуренцията в САЩ

  • nissan-
  • rogue-
  • x-trail
Nissan не издържа на конкуренцията в САЩ - 1

Американските дилъри имат проблеми с продажбите на Nissan Rogue, познат в Европа, като X-Trail. Оказва се, че настоящите продажби не отговарят на очакванията. В складовете са натрупани над 24 000 нови екземпляра от този кросоувър.

От друга страна, въпреки липсата на интерес и забавянето на продажбите, кросоувърът Rogue все още е най-популярният нов модел на Nissan в САЩ. И за да се справи с големите запаси, производителят планира да въведе отстъпки и да намали цените.

Очевидно запасите се опитват да бъдат пуснати преди пристигането на актуализираната версия на автомобила. Отпред кросоувърът получи нова броня и широка решетка между фаровете с хромирана украса. Отзад, графиките вътре в светлините са променени.

Нови цветове на каросерията (Deep Ocean Blue Pearl, Baja Storm, Everest White Pearl) и комплекти джанти с диаметър 18 и 19 цола също са добавени към палитрата. В САЩ моделът се предлага с бензинов двигател с мощност 201 к.с. От техническа гледна точка няма промени. В момента цената на Nissan Rogue в САЩ е от 28 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    18 6 Отговор
    американците не са чак толкова тъпи и не им се дават пари за ренде с двигатели с концепция от преди 20г и умрял вариатор
  • 2 Гост

    35 0 Отговор
    " В момента цената на Nissan Rogue в САЩ е от 28 000 долара." В България е 70-80хил.лева. :)
  • 3 Опорка

    17 3 Отговор
    Тия кенефи с директно впръскване и вариатор ги продавайте на европейските джендъри, никъде по света няма търсене за такива.
  • 4 логично

    12 2 Отговор
    Поне до някъде. Първо, може клиентите умишлено да изчакват новия модел. Автопроизводителите сами са си виновни, че правят на 1-2 години фейслифт и на 5 години пускат уж нов модел. Второ, за САЩ такова като Екстрейл е малка кола. Там е трябвло да продават от Патрул на горе по големина.
  • 5 089954

    5 4 Отговор
    Няма да си купуват американците Тойота,Хонда , Форд ,както до сега , ами ще се правят на модерни
  • 6 Име

    23 2 Отговор
    Пуснете го този автомобил за $28000 и в България, убеден съм,че няма да остане по складовете.
  • 7 28000 е евтино , но

    10 3 Отговор
    При средна заплата 5-8000 долара на месец средностатистическият американец може да купува нов автомобил през 6 месеца. Но тук в САЩ конкурунцията е толкова голяма, че дори и колата да е хубава , само това не стига