Отидете към основна версия

8 102 4

Между Toyota и Lexus: Премиум семейният кросоувър Crown Signia навлиза на пазара

  • toyota-
  • crown-
  • signia

Новата Toyota Crown Signia влиза в продажба. Първи ще могат да я купят американците - моделът ще дебютира в САЩ и Канада. Това се съобщава на официалния сайт на японския автомобилен производител .

Цената на Toyota Crown Signia в САЩ започва от $44 985. Базовата версия на XLE е добре оборудвана - 19-цолови джанти, кожен салон, електрически задвижвания на седалките и вратите на багажника, камери за кръгов обзор, отопляеми седалки и волан.

По-наточеният вариант ($47 990) получава панорамен покрив, JBL акустика с 11 високоговорителя, предна вентилация и отопляеми задни седалки. Технологичният пакет добавя паркинг автопилот и система за полуавтономно шофиране.

Припомняме, че моделите от премиум линията Crown заемат ниша между Toyota и Lexus. Новата Toyota Crown Signia е петместен семеен кросоувър с дължина 4.93 м. Има оригинален дизайн, а на арматурното табло са монтирани два дисплея.

Всички Toyota Crown Signia 2024 са оборудвани с хибридна система за задвижване на всички колела с мощност 245 к.с., състояща се от 2.5-литров бензинов четирицилиндров двигател и два електрически мотора. Кросоувърът харчи 6.5 л/100 км в смесен цикъл.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 41 гласа.

Свързани новини