21 Юли, 2024 09:59 6 974 20

Продава се четвъртвековна Toyota Land Cruiser 100, която е като чисто нова

  • toyota-
  • land cruiser-
  • 100

Цената ѝ обаче не е никак ниска

Продава се четвъртвековна Toyota Land Cruiser 100, която е като чисто нова - 1

В САЩ беше открита идеално запазена Toyota Land Cruiser, слязла от конвейера през далечната 1998 година. Интересното е още, че този екземпляр от легендарния всъдеход е изминал само 11 400 км. Информацията е на уебсайта Cars and Bids .

Още от любопитните факти са, че тази Toyota Land Cruiser 100 винаги е била с един собственик, който се е грижил за колата, използвал я е много малко и не е излизал с нея извън асфалта. Поради тази прича състоянието на "джипа"е много добро - истинска капсула на времето.

Продава се четвъртвековна Toyota Land Cruiser 100, която е като чисто нова

Въпросната Toyota Land Cruiser 100 е със запазена оригинална боя, но има леки щети по купето. Коженият салон и въобще целия салон обаче са в перфектно състояние. Автомобилът е оборудван с климатик, люк, круиз контрол, CD плейър, електрическо задвижване и отопляеми седалки.

Продава се четвъртвековна Toyota Land Cruiser 100, която е като чисто нова

Под капака на Toyota Land Cruiser 100 е 4.7-литров бензинов V8 двигател с мощност 230 к.с. Той е съчетан с 4-степенна автоматична скоростна кутия, а задвижването на четирите колела е допълнено с редуктор и блокажи на диференциала.

Продава се четвъртвековна Toyota Land Cruiser 100, която е като чисто нова

Припомняме, че Toyota Land Cruiser 100 се произвежда от 1998 до 2007 година. Всъдеходът на рама е високо ценен заради своята надеждност, издръжливост и проходимост. Цените на запазени модели, като този не са ниски и респективно тази кола се продава за $78 500.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красота но не е за

    31 2 Отговор
    "модерните" жен.... няма сто телевизора и "асистенти"!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Демократ

    5 52 Отговор
    тотален скрап здраво щото не е карано.Я тръгни да го ползваш за всекидневна кола няма да има излизане от сервизите

    Коментиран от #7, #9, #13, #15

  • 7 Първо

    47 2 Отговор

    До коментар #6 от "Демократ":

    Израстни достатъчно, че да изкараш книжка, после давай лично мнение за неща които никога не си виждал и докосвал. Палячо.
  • 8 Хммм

    8 13 Отговор
    Леко е съмнително щатска тойота да е на 11 400 километра. Там всичко е в мили.
  • 9 ХАХхахахх

    37 3 Отговор

    До коментар #6 от "Демократ":

    Я тоя, много ги разбираш бе. Очевидно говориш от опит, минимум 5-6 години си играл Гран Туризмо на плейстешъна от апартамента на мама и си виждал слънчева светлина само докато си си събирал гащите от простора. Това те прави професионален механик, карач, пилот, и минимум професор на науките. Много ценна информация споделяш с простолюдието, благодарим за този жест!

    А сега се качи на колелото с помощни търкала и отиди до магазина, че на мама и трябват цигари, а ти се почерпи с един сладолед, че си много добро момче.

    Коментиран от #10

  • 10 Демократ

    2 24 Отговор

    До коментар #9 от "ХАХхахахх":

    нямаш доводи дамо глупозти си нацвъкал.

    Коментиран от #12

  • 11 Пич

    35 1 Отговор
    Реликва от времето на великата автомобилна индустрия , когато се правеха коли на които може да разчиташ по всяко време , и на всяко място !!!
  • 12 Хммм

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Демократ":

    Дали?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Никси

    24 0 Отговор
    това е автомбил за Мъже , другото е без коментар !!!.

    Коментиран от #17

  • 15 Никси

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "Демократ":

    аз не мога да разбера че дадено нещо като предмет било движимо или недвижимо имущество без да сте го ползвали , карали и возили в него или живяли , започвате да давате мнение без да се мисли , кое е скраб ? , къде видя скраб ? , ПРОФЕСОРЕ аз мислим че имаш скраб у мозъчните гънки по скоро !!!.
  • 16 Разни хора разни идеали

    9 0 Отговор
    Автомобила е от здравият материал , и заслужава внимание . Но цената убива всичко детско . Още повече в Америка , където избора от Тойоти , и други здрави запазени автомобили е огромен. Успех с продажбата , но ще е много трудно.
  • 17 Дедо Ви

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "Никси":

    Ти да си виждал МЪЖ под 50г без епилация маникюр педикюр и т.н.? Щото аз не! Даже и пенсионера авиатор Мунчо 65+ е обезкосмен и "обезмозъчен" по рождение.....................

    Коментиран от #18

  • 18 Никси

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "Дедо Ви":

    и аз не съм виждал , но сега ги има масово тези където са минали под дъгата , а що се късае за Радев това му е от носенето на униформите , разни комуфлажи и тем подобни и другата част са много спортисти , но гена ако ти е на катоМата Космата , колко и да с епилираш , пак расте , това нема нищо смешно и лошо мъж да е космат , но лошото е да видиш жена окосмена , което сигурно и тя го не иска , но природа , едни се бръснат за хигиеничност , жените обичат обескосмени мъже особено в секса а не пен...ли , я като тръгнем да я навалям мойта и я се ощавим целия като ангорско ягне август месец у жегите и минавам през банята първо , и после качалата започва!!!.
  • 19 Никси

    16 0 Отговор
    и Нисан Патрол е яката работа като и Тойота Хайлукс !!!.
  • 20 Джуган

    3 0 Отговор
    Това е може би най добрата Toyota LC за всички времена