Отидете към основна версия

10 337 17

Много от колите на Stellantis се нуждаят от ремонт още преди да са напуснали завода

  • качество-
  • автомобили-
  • карлос тавареш-
  • stellantis

Изпълнителният директор на Stellantis заяви, че някои от заводите на автомобилния концерн в САЩ бълват продукция, която се нуждае от ремонт, още преди дори да напусне фабриката. Карлос Тавареш отбеляза също, че вече има няколко идеи за намаляване на некачествените автомобили.

Неотдавнашната промяна в методологията на производство, по думите на главния изпълнителен директор на Stellantis Карлос Тавареш, продължава с бързи темпове, но все още има оплаквания, свързани с разходи и с необходимост от ремонт на току що произведени превозни средства, дори преди да стигнат до шоурумите.

Тавареш, цитиран от Automotive News, казва, че процентът на директна експлоатация на някои от заводите, въобще не е добър. И това е нещо, което трябва да се коригира.

За тези, които не знаят, коефициентът на „директно пускане“ е съотношението на превозните средства, които се произвеждат във фабрика и след това стигат до края на поточната линия, без да се нуждаят от преработка, поправки или корекции за контрол на качеството.

Да, четете това правилно. Изглежда, че достатъчен брой продукти на Stellantis стигат до края на конвейера с не толкова бляскаво качеството. При това до такава степен, че много от тях изискват корекции и ремонти, преди дори да напуснат завода. Дефектните автомобили на Stellantis явно не са малко, тъй като са успели да привлекат вниманието на инженер, превърнал се в изпълнителен директор. Става въпрос естествено за Тавареш.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 25 гласа.

Свързани новини