Отидете към основна версия

1 386 10

Шеф на Mercedes-Benz вярва в успеха на хибридите, които изместват V8

  • mercedes-benz-
  • хибриди-
  • v8

Точно както смартфоните в крайна сметка спечелиха много повече последователи от телефоните с бутони, Plug-in хибридите (PHEV), които заменят автомобилите с V8 мотори, печелят сърцата на клиентите, смята новият ръководител на Mercedes-Benz Australia.

Новият шеф на Mercedes-Benz Australia Хайме Коен наблюдава пускането на новия Mercedes-AMG GLC 63, който заменя първото поколение, което бе с 4.0-литров битурбо V8 мотор. GLC е вторият водещ модел на AMG, който преминава от V8 към четирицилиндров PHEV.

Новият модел, въпреки по-добрата производителност и икономия на гориво, беше обвинен за "загуба на характер" заради отсъствието на V8. Веднага бяха отчетени и по-лоши продажби на новите продукти.

Но Коен е уверен, че в крайна сметка клиентите ще свикнат с промяната. „Не мисля, че има проблем, това е преход, а преходът винаги отнема време и винаги изисква известно убеждение и опит.

Става дума за производителност. Би било проблем, ако не можем да осигурим същата мощност с plug-in хибридно задвижване, но когато го карате, виждате, че производителността е налице “, казва той.

Шефът на Mercedes-Benz в Австралия оприличи промяната с въвеждането на автоматични трансмисии или сензорни телефони вместо такива с бутони. „Все още обичам ръчните трансмисии, ако питате мен, бих си купил такава.

Но пазарът се разви и се промени. По време на нашия преход не всички бяха уверени в нашите автоматични трансмисии. Но в крайна сметка сега почти всеки Mercedes е автоматик.

Липсва ми телефон с копчета. Как може да се продава без клавиатура?… Този напредък отне известно време и в крайна сметка беше успешен, защото е добър продукт и това е, което убеждава хората “, завършва Коен.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.

Свързани новини