13 Август, 2024 09:27 1 379 10

Шеф на Mercedes-Benz вярва в успеха на хибридите, които изместват V8

  • mercedes-benz-
  • хибриди-
  • v8
Шеф на Mercedes-Benz вярва в успеха на хибридите, които изместват V8 - 1

Точно както смартфоните в крайна сметка спечелиха много повече последователи от телефоните с бутони, Plug-in хибридите (PHEV), които заменят автомобилите с V8 мотори, печелят сърцата на клиентите, смята новият ръководител на Mercedes-Benz Australia.

Новият шеф на Mercedes-Benz Australia Хайме Коен наблюдава пускането на новия Mercedes-AMG GLC 63, който заменя първото поколение, което бе с 4.0-литров битурбо V8 мотор. GLC е вторият водещ модел на AMG, който преминава от V8 към четирицилиндров PHEV.

Новият модел, въпреки по-добрата производителност и икономия на гориво, беше обвинен за "загуба на характер" заради отсъствието на V8. Веднага бяха отчетени и по-лоши продажби на новите продукти.

Но Коен е уверен, че в крайна сметка клиентите ще свикнат с промяната. „Не мисля, че има проблем, това е преход, а преходът винаги отнема време и винаги изисква известно убеждение и опит.

Става дума за производителност. Би било проблем, ако не можем да осигурим същата мощност с plug-in хибридно задвижване, но когато го карате, виждате, че производителността е налице “, казва той.

Шефът на Mercedes-Benz в Австралия оприличи промяната с въвеждането на автоматични трансмисии или сензорни телефони вместо такива с бутони. „Все още обичам ръчните трансмисии, ако питате мен, бих си купил такава.

Но пазарът се разви и се промени. По време на нашия преход не всички бяха уверени в нашите автоматични трансмисии. Но в крайна сметка сега почти всеки Mercedes е автоматик.

Липсва ми телефон с копчета. Как може да се продава без клавиатура?… Този напредък отне известно време и в крайна сметка беше успешен, защото е добър продукт и това е, което убеждава хората “, завършва Коен.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    15 3 Отговор
    Е , автомобилостроенето да не е църква , та да вярва ! Докато глупаците в Европа си убиват икономиката , в САЩ продължават да правят автомобили с пет литрови двигатели !

    Коментиран от #7

  • 2 Госあ

    9 3 Отговор
    Хибриди могат да правят само японците. Дадоха ви технологиите хората, Тойота ги публикува безплатно ! Вземете и ги копирайте и готово.
  • 3 Антиелектрика

    8 0 Отговор
    Всеки вярва в каквото му харесва. Някои в господ, други в извънземните, трети в Дядо Коледа. Този човек също вярва в каквото му се иска, но реалността е друга.

    Коментиран от #8

  • 4 тъй шъй

    2 1 Отговор
    Как всички се извъртяха и сега по-добро от хибрид няма. До скоро не искаха да чуят за хибриди. Проспаха много години. Смешно ми стана като даже Мазда щяла да прави нов хибрид и да конкурира РАВ4. Успех на мечтите, конкуренцията е много важна.
  • 5 Никси

    5 0 Отговор
    ако Бруно Сако беше жив , такъв шамар щеше да ти забие Директоре че ще избягаш с 200 от Завода в Щутгард на Мерцедес Бенц особено за двигателите с V-8 , все едно да кажеш че Чочоне ще е по калпаво от един Хибрид , точно Никога !!!.
  • 6 Пилотът Гошу

    4 0 Отговор
    Алоуууу, бил втория модел … първият върна вече V8 понеже клиентите го не щат, Ц класата. С тоя ще се случи същото . Това са автомобили, купувани от тесен кръг хора, дреме им за твоите хибриди и ти го показаха ясно. Подай си оставката …
  • 7 Ракета Пейтриът 📡

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Акат си - ядат си го. Ти що не си си купил 5.0? Свършиха в Мобилето ли?
  • 8 Ракета Пейтриът 📡

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Антиелектрика":

    Точно. Реалността е друга. Добре дошли на планетата Земя: затворена атмосфера, нефт в кухини под земята, дето не е хич умно да оставяш празни.
    Вади 🛢️, пали 💨 и се чуди що нямаш въздух и пари

    Коментиран от #9

  • 9 Спутник 1

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ракета Пейтриът 📡":

    Даммммм.
    Копай ,,Литии ,, с багери на ток , който се произвежда от солари , за които си изсякъл
    10000 декара гори .
    Карай го в фабрики за преработка с камиони
    горящи въглеводороди от кухините на планетата после изхвърляй батериите в кухините на планетата замърсявайки подводните води .
  • 10 Бих го приел новия модел Ц

    0 0 Отговор
    6 цилиндров 3.2L +, 120кс електрики двигател, батерия за 220+ самостоятелно на ток.