Отидете към основна версия

478 1

Превърнаха първо поколение на Cayenne в дрифт автомобил (ВИДЕО)

  • porsche-
  • cayenne-
  • v8-
  • дрифт

Колата е с нов двигател

Това Porsche Cayenne от 2004 г. далеч не е стандартния SUV, който познавате. Създаден специално за дрифт, той разполага с мощен LS2 Chevy small block двигател със суперчарджър, понижено окачване, персонализирано окачване за увеличаване на ъгъла на завиване и нова ръчна спирачка.

Оригиналният V8 на Porsche е заменен с мощен двигател LS2, който е допълнително подсилен от компресор, увеличаващ мощността до 530 конски сили. Системата за задвижване на четирите колела (AWD) е премахната, което превръща Cayenne в дрифт автомобил със задвижване на задните колела.

Окачването е снижено значително, като стандартната подрама на Porsche е едва на един сантиметър от земята. Предните шарнири са модифицирани, за да се увеличи ъгълът на завъртане на волана, и е добавена специална ръчна спирачка за прецизен контрол по време на дрифт.

За да завърши трансформацията, този Cayenne е оборудван с големи 22-цолови джанти. Въпреки тези агресивни модификации, интериорът остава непокътнат, като включва единствено ролкейдж и състезателни седалки. За забавление е включена мощна стереосистема.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини