Отидете към основна версия

1 410 20

Гамизов: Как да стане "Сглобка 2.0", ако за нея ползват само хоросан, правен от крадене и корупция?

  • стефан гамизов-
  • сглобка-
  • хоросан-
  • крадене-
  • корупция

Ситуацията в България достигна до пълен разпад в резултат на боричкането на 4-ри организирани престъпни групи в лицето на ГЕРБ, ПП-ДБ, двете ДПС-та и групата в президентството, които искат пак да се “сглобят”, но не знаят как да го продадат това на българите

Снимка: БГНЕС

Нека да уточня нещо в неделя сутрин, защото доста мои приятели ми пишат притеснено - “отказваш ли се?”.
Това, че не съм на територията на #България не е “отказване”, а “разумно прегрупиране” за по-ефективна съпротива поради следните обстоятелства, които не са публично обяснени и съответно само подозирани от повечето българи, които разумно и мъдро (70%) отказват повече да участват в лъжата за легитимиране на организираната престъпност и слугуването на Русия с името “избори” в #България.
Ситуацията в България достигна до пълен разпад в резултат на боричкането на 4-ри организирани престъпни групи в лицето на ГЕРБ, ПП-ДБ, двете ДПС-та и групата в президентството, които искат пак да се “сглобят”, но не знаят как да го продадат това на българите.
То и не става за продажба.

Това публикува на страницата си във Фейсбук енергийният експерт Стефан Гамизов по повод политическите трусове в страната ни. Ето и още от неговите думи:

Как да продадеш на българите “Сглобка 2.0” в която да участва и Радев, който е завзел противоконституционно стотици ключови позиции в държавната администрация, държавните фирми и служби за сигурност, а Борисов, Пеевски и Василев са му освободили място, за да станат тези назначения?
Как да продадеш “Сглобка 2.0” без да изгониш Борисов и Пеевски, докато Борисов съвсем напуснал реалността говори небивалици за селска кръчма, докато му шепне в ухото Томислав Дончев и реди интрига след интрига с идеята скоро да стане министър-председател с подкрепата на олигарсите и санкционирани по Магнитски, които продават тази идея на руснаците и на Запад като гениална?

Как да стане “Сглобка 2.0”, ако за нея ползват само хоросан направен от крадене и корупция марка “Ти на мен, аз на теб”, но се избиха да се лъжат и мамят за парите в краденето и корупцията.
Политическото, да не говоря човешкото в тези сглобкаджии на краденето, корупцията и слугуването на Русия практически вече е изчезнало, и е заменено с животински страсти на ръмжене и зъбене около масата с човешко месо, което е живота сега и бъдещето на българите.
Тези стари и нови кандидат-сглобкаджии се занимават само с това как да печелят надмощие в достъпа до крадене на обществени ресурси, както и да лъжат и манипулират всеки и всичко по пътя си.

Това е рухване на обществото дирижирано от руските разузнавателни служби, които насърчават и подпомагат тези процеси с манипулиране, дезинформация и корупция, защото Турски Поток и Лукойл трябва да бъдат опазени на живот и смърт, както и нищо да не се променя в #България към различно от същото сега.
В тази ситуация на окупация имам задължението да не предоставям лесни възможности за заличаването ми, защото вече четата на Съпротивата се брои на пръсти и загубата дори и на един от нас ще е пагубна без дори той да е най-важен или дори кой знае колко важен - малко сме.
Както казах вчера се докарахме до там, че от никой помощ не може да очакваме, защото или са се съюзили западни лица с нашите маскари за лесни келепири, или ги е страх да не се разбере по света, че Германия е участвала на държавно ниво от глупост и наивност в създаването на първата изцяло специализира в кражби на пари на ЕС организирана престъпна група в лицето на ГЕРБ, или в САЩ може да започнат да задават въпроси, защо са си затваряли очите години наред за корпоративната престъпност и нарушаване на собствените им закони срещу подкупването на чужди длъжностни лица в #България.
#България е общ трагичен провал на САЩ и ЕС, които през 90-те поеха задължението да преведат Източна Европа от комунизъм до демокрация.

Задължение повтарям, което произтича от законите на войната, защото те спечелиха Студената война и бяха длъжни да се погрижат за населението на победените държави, както и да насърчат с подпомагане наказанието и отстраняването на престъпните комунистически елити на тези победени държави.
Успешно или по-малко успешно всички държави от бившата орбита на СССР, които са в ЕС се справиха да станат демокрации с напредващи икономики.
Само #България се провали напълно оставайки в орбитата на злата Русия и предавайки държавната власт в ръцете на организирани престъпни групи с руски връзки.
Казаното днес от мен трябва да се възприема като обмисляне от мен за създаване на по-ефективна съпротива, защото както казах много пъти ние вече с тези хора на едно място не може да съществуваме.
Те ни избиват реално - 3 милиона от нас са мъртви и неродени, а 1.5 милиона избягали.
Избиват ни със своето крадене, корупция, слугуване на Русия и колаборация с всеки корпоративен престъпник от чужбина проявил интерес към #България.

Искаме или не, ни е обявена война, която избива българите в един нов Холокост от крадене, корупция, слугуване на злата Русия и западни корпоративни престъпници.
Има ли Холокост се следват три принципа изведени след причиненото от нацистите на евреите и останалите хора унищожени от тях в концлагерите и с масовите убийства в Европа по време на ВСВ, които важат напълно и за нас българите сега:
1. Не участвай!
2. Не мълчи!
3. Съпротивлявай се!

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 23 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол