Отидете към основна версия

1 806 11

Мъж твърди, че е пребит от общински съветник и роднините му

  • побой-
  • общински съветник-
  • звъничево

Инцидентът е станал в събота в ресторант в с. Звъничево. Пребитият е с множество шевове на главата, с две прободни рани и множество охлузвания по тялото

Случай с побой в Пазарджишко. Потърпевшият твърди, че единият от нападателите е общински съветник, а останалите, които дошли за подкрепление и му нанасяли удари, са негови роднини, предава Нова.

Инцидентът е станал в събота в ресторант в с. Звъничево. Пребитият е с множество шевове на главата, с две прободни рани и множество охлузвания по тялото.

Той дойде в ресторанта и започна да ми отправя словесни закани. Собственикът на заведението застана между нас. След което Янков се върна в колата си. Видях, че си рови в телефона. Не съм очаквал, че се обажда на роднините си, за да дойдат да ме нападнат, казва потърпевшият.

Зад мен спира кола, някой ме удари в главата с нещо желязно. Загубих съзнание. След това чувам писъци на жена ми, която не беше с мен. Общинският съветник по време на побоя седеше срещу масата, разказва Павурджиев.

Жертвата обясни, че разпознава нападателите си от видеозаписите. Той отбеляза, че няма спомен общинският съветник да му е нанесъл удар.

Пострадалият Петър Павурджиев е бил приет за лечение в болницата в Пазарджик. След оказаната му медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Нямам пререкания с него. Откакто влезе в политиката започна да дерибейства. "Това е мое, това съм го купил". Откъде с тази заплата купи бензиностанция за 300 000 лв, попита Павурджиев.

Общинският съветник е избран от партия Движение напред България. Той отказа да коментира случая. От полицията съобщиха, че по случая са задържани сина на общинския съветник и неговия вуйчо.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини