Отидете към основна версия

1 759 8

Група "Тангра" ще свири в София на 9 февруари

  • група-
  • тангра-
  • участие-
  • концерт-
  • борислав мудолов

На концерта им ще участва и групата "Van Cock"

Легендарната българска рок група "Тангра" продължава да радва своите почитатели и да привлича към тази музика нови и нови поколения.

След около 10-ина дни – на 9 февруари, музикантите излизат да свирят пред софийска публика.

Групата се възроди и след знаковите етапи, белязани от вокалистите Чочо Владовски и Стенли, днес в "Тангра 3" зад микрофона е Борислав Мудолов, познат най-вече като Боби Косатката (той не изоставя и предишния си проект - Der Hunds).

Зад актуалния фронтмен с инструментите можем да видим и Дани Ганчев (кийборди), Иво Чалъков (китари, Gravity Co.), Стефан Попов (барабани, Gravity Co) и Валери Григоров-Рио (хванал баса след Косьо Марков, светла му памет),

Пред БНР-Радио София Дани Ганчев (още от "Тангра 2") призна, че с Косатката нещата са станали и сега е хем спокоен, хем въодушевен.

Иво Чалъков пък си спомни ученически вълнения около концерт на "Тангра 2" и от името на новите попълнения призна, че е станало немислимото – от някогашни фенове днес те са членове и свирят в групата, която ги е вдъхновявала.

Музикантите отбелязаха, че с удоволствие следят българската рок сцена и са обнадеждени от новите групи, които правят качествена музика.

На концерта им на 9 февруари ще участва и групата "Van Cock".

Чалъков очерта и доста ангажименти, колаборации и проекти за тази година.

Източник: bnr.bg

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини