Отидете към основна версия

7 178 11

Жесток удар по Меган Маркъл

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • американска актриса-
  • херцогиня на съсекс-
  • врагове-
  • промяна-
  • приятелка-
  • телевизионна водеща-
  • лизи кънди

Херцогинята на Съсекс може би ще се съвземе доста трудно от това предателство

Снимки: EPA/БГНЕС

Изглежда херцогинята на Съсекс си е спечелила много врагове след венчавката с принц Хари и това стана видно по време на посещението ѝ в САЩ.

Според злите езици американската актриса е претърпяла коренна промяна след сватбата. Макар това да е напълно логично, заради промяната на статута ѝ в обществото, онова, което бе изненадващо и което подразни хората бе, че метаморфозата не е била положителна.

Преди дни тя получи поредния тежък удар, който бе стоварен отгоре ѝ от нейна много близка приятелка от миналото.

„Меган се е превърнала в истински манипулатор", заяви британската телевизионна водеща Лизи Кънди.

В миналото Лизи и Меган са били много близки, те са били приятелки от години. Кънди обаче реши да разкрие какви са отношенията им в момента и така нанесе тежък удар с думите си по херцогинята на Съсекс. Това тя направи в ефир в телевизионно предаване.

Лизи критикува Маркъл по време на интервю, което бе излъчено в австралийско телевизионно шоу с продължителност точно 60 минути.

Водещата от малкия екран заяви, че е била близка приятелка с Маркъл, но е видяла „другата ѝ страна”. Това се проявило след като Меган станала член на британското кралско семейство.

„Когато я срещнах, дори не знаех, че е известна. Бях на мнение, че е много забавна. Бе приятелски настроена и искаше да угоди на всички, без значение дали става въпрос за приятели, фенове или дори фотографи. Тя често си правеше селфита с хора, които я молеха и обожаваше да се усмихва”, спомни си Лизи.

Според телевизионната водеща Маркъл винаги се е увличала по Великобритания и се е надявала да си хване мъж именно от там.

„Тя каза, че иска гадже знаменитост, но дори и в най-смелите си мечти не си е представяла, че ще се омъжи именно за принц Хари. Мисля, че Меган обаче вече е момиче, което е чудесен манипулатор. Видях и другата ѝ страна, казвам ви, говоря от опит”, добави Кънди.

„Вярвам, че Меган все още може да се промени и да се върне към старото си „Аз”. Бих искала да стане следващата принцеса Даяна и мисля, че тя може да го постигне. Даяна се грижеше за другите, а Меган... тя се грижи само и единствено за себе си”, добавя Лизи.

Трябва да отбележим, че шоуто, в което бе обсъждана херцогинята на Съсекс, е остро критикувано от обществото. Мнозина смятат, че то е „жълто”, „грубо”, „вулгарно” и „расистко”.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.

Свързани новини