Отидете към основна версия

16 770 39

Вижте как Нора Недкова замаза изцепката с колата си в Свети Влас

  • нора недкова-
  • соня урумова-
  • свети влас-
  • инцидент

На помощ ѝ се притекла приятелката й Соня Урумова

Както беше съобщено по-рано днес, комичният инцидент, при който Нора Недкова подкарала червения си Nissan на задна с високите си токчета и секси черна рокля, се е случил вчера към 6 ч. сутринта. Вместо да излезе от паркинга, автомобилът се ударил първо в лодка, а след това било на косъм да потъне в морето. Късметът все пак спасил плеймейтката от една хубава студена баня сутринта, тъй като задницата на колата била подпряна от малка лодка, която била във водата до пристана и това не позволило да пропадне.

Малко след случилото се призори на пристанище "Марина Диневи", самата плеймейтка Нора Недкова опита да замаже случилото се с пост във Facebook:

„Е Откриехме сезона подобаващо!
Купонът ни беше толкова щур и горещ, че една от приятелките ми се разгорещи толкова,че реши да охлади задните ни гуми, за изтрезняване!
Еее, посмяхме се, айде "Corona, ciao!"!
Dragana Spasovska Sonya Urumova
И довечера пак!”

Истината, според очевидци, които са били в съседен автомобил с този на Недкова обаче е, че веднага след инцидента Нора побързала да позвъни на приятелката си. Тя само я попитала дали е пила в момента и може ли да дойде веднага, според свидетелите. Знойната Соня Урумова веднага пристигнала да спаси миската, казала, че в началото на вечерта е изпила две чашки, но вече нищо ѝ нямало. Заради обърканите обяснения на двете секс бомби, полицаите ще изясняват кой е бил зад волана на червеното возило от видеозаписи.

Тогава позвънили на Пътна помощ, а после и на полицията. Първо на мястото пристигнала спасителната техника, а след това и патрулка.

Флагман.бг узна още, че Нора Недкова купонясвала в шумна женска компания цяла нощ. Първоначално дамите били в „Planet Yacht”, след което продължили в пиано бара на марината. Една от атрактивните секс бомби, с които Недкова разливала скъпото шампанско снощи, е дубайската принцеса Драгана Спасовска. В компанията е била и фолкфурията Емануела, която също се е тагнала от лъскавото събитие.

 

Поставете оценка:
Оценка 2 от 31 гласа.

Свързани новини