Отидете към основна версия

3 464 19

Хекимян се отдаде на дълга отпуска

  • антон хекимян-
  • почивка-
  • море-
  • гърция-
  • къмпинг

Мария Цънцарова замества водещия, докато той почиваше

На дълга отпуска се наслади това лято Антон Хекимян, който бе заместван от Мария Цънцарова, докато събираше тен по плажовете у нас и в Гърция. Водещият на сутрешния блок по bTV си подари близо 3-седмична ваканция, като по време на почивката си смени няколко курорта и две държави, пише varna24.bg.

За поредна година тв звездата спази традицията да заведе на море семейството си. Той отново избра да почива с майка си Златка, сестра си Вера и двете ѝ деца на къмпинг "Арапя“ на Южното Черноморие, където напоследък се изредиха да почиват редица родни знаменитости. Хекимян и семейството му бяха наели просторна каравана за престоя си, намираща се на първа линия на плажа.

35-годишният журналист не останал незабелязан от летовниците, макар през цялото време да се криел с шапка и черни очила. Възгласите на неговите щастливи племеннички обаче издали присъствието му на брега на "Арапя“. Противно на всеобщото мнение, почивката на караваната излиза дори по-скъпо от хотел. Нощувките в морска къща на колела не падат под 100-150 лева, а Антон за поредна година отново поел всички разходи около семейната почивка.

Веднага след като ваканцията по роднински приключила журналистът отпрашил за съседна Гърция. Задължителните тестове за коронавирус и километричните опашки по граничните пунктове не го отказали от плановете му да посети някои от най-красивите и луксозни острови в южната ни съседка.

На гръцкото си пътешествие обаче той не бил придружаван от майка си и сестра си, а от тайнствена дама, издават наши сънародници, засекли туриста Хекимян. Най-впечатлени Тони и половинката му останали от красотата на остров Кефалония – най-големият в Йонийско море. Освен него журналистът успял да види и остров Лефкада, известния град Асос, както и някои от най-прочутите гръцки плажове.

За триседмичната си ваканция телевизионерът пръснал близо 10 хиляди лева, но 35-годишният арменец е пословичен със своята спестовност, а за пътуванията си събирал пари през цялата работна година, пише "Ретро".

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.

Свързани новини