Отидете към основна версия

12 392 25

Криско и Галена в най-бруталния си дует по поръчка на Цитиридис

  • криско-
  • галена-
  • дует-
  • чалга-
  • кючек-
  • николаос цитиридис

Точно преди една седмица водещият отбеляза, че вече на нищо не би се изненадал от Криско

Защо Цитиридис се появи снощи с розова коса? Криско спази обещанието си и направи мазен чалга дует с Галена, след като миналата седмица Николаос му отправи предизвикателство.

"Тъй като имахме много малко време да измислим всичко, започнахме оттам, че все пак предизвикателството идва от грък. Сега може и в Гърция да пробие този кючек. На Кавала може да стане химн", каза Криско.

"Това си е една машина на времето. Като цяло и клиповете се правеха по този начин. Ние изглеждахме по такъв начин", коментира Галена в предаването.

Точно преди една седмица водещият отбеляза, че вече на нищо не би се изненадал от Криско и че очаква да направи дует дори с Андреа Бочели. Оставало му и да направи ретро чалга песен, кючек, но Цитиридис тогава се усъмни, че би му стискало.

Тези думи предизвикаха Криско и той обеща, че в срок от една седмица с Галена ще направят "най-бруталния кючек". И не само ще създадат песента, а и ще успеят в срок от една седмица да заснемат клип и да дойдат в студиото, за да го представят. Николаос се обзаложи, че, ако това се случи, ще бъде в Шоуто с розова коса и цветните дрехи, които носи Криско в клипа към дуета му с Галена – "Красиви лъжи". Точно това се случи снощи в предаването. Ето и обещания "брутален кючек":

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 38 гласа.

Свързани новини