Отидете към основна версия

5 598 9

Глория с първи думи за новородената си внучка

  • глория-
  • симона загорова-
  • бебе-
  • раждане-
  • внучка

Фолк певицата, която стана баба, споделя, че не може да опише с думи преживяването

Примата на поп фолка Глоривя за пръв път проговори пред медия, след раждането на внучката ѝ, кръстена на нея - Галина. Пред "Телеграф" тя разкри, че предстоящият празник на жената - 8 март, тази година ще е много по- специален за нея, защото женското им царство се е увеличило с още една малка дама.

"За мен 8-ми март винаги е бил един от най-значимите празници, защото всяка жена трябва да е обичана, уважавана и изненадвана. Тази година обаче празникът ми ще е различен, защото нашето женско царство се увеличи с един малък сладък бонбон. Ще празнуваме с бебка и наистина, това беше най-хубавият ми подарък за деня на жената“, развълнувано сподели Глория.

Талантливата ни певица не скри, че откакто внучка ѝ се е появила в живота, всичко се е променило и то само за дни. " С нищо не мога да сравня тази емоция. Любов от пръв поглед. Винаги са казвали, че внучетата се обичат повече и от децата, и наистина е така. Пет пъти повече. Голяма радост е - толкова невинна и истинска", споделя Глория за пръв път емоциите около най-щастливото събитие.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.

Свързани новини