Отидете към основна версия

9 709 48

Николета Лозанова - чисто гола "в рая" (СНИМКА)

  • николета лозанова-
  • ники михайлов

Лозанова отказва да издаде къде точно се намира, отбелязвайки мястото с "Някъде по света" и "Няма да ви кажа"

Пред всеки инфлуенсър стои предизвикателството ежедневно да поддържа интереса на своите последователи в социалната мрежа към себе си. Еротичните модели, навлезли в това така модерно напоследък амплоа, обаче знаят, че един от най-безотказните методи за приковаване на погледите са съблазнителните провокации, пише dir.bg. С други думи - голотата продава.

Несъмнено, една от най-изкусителните жени по нашите ширини, която често разпалва мъжките фантазии, служейки си със своя сексапил, е Николета Лозанова. Тя е сочена за най-успялата носителка на титлата "Мис Плеймейт" у нас, тъй като за разлика от повечето свои колежки, навремето тя се възползва максимално от популярността, идваща с короната, карайки я да работи в нейна полза. По този начин тя превърна името си, и по-точно неговите инициали, доближаващи се до тези на Джей Ло, в своя запазена марка.

Без значение какви са пристрастията на мнозинството към нея, факт е, че към момента Ни Ло е една от най-влиятелните жени в родния шоубизнес, съответно и във виртуалното пространство. Като всеки инфлуенсър Лозанова знае, че трябва да разнообразява постовете си, иначе рискува да превърне профилите си в платформите за комуникация в своеобразен каталог на продукти, и затова от време на време тя качва дръзки кадри, каращи страстите около нея да ескалират.

Преди часове бившата водеща на предаването "Папараци" сподели снимка, с която драстично покачи градусите в Инстаграм, радвайки мъжката част от своите почитатели. От известно време насам тя и половинката ѝ са в чужбина, давайки си почивка от забързаното ежедневие. Лозанова отказва да издаде къде точно се намират двамата, отбелязвайки мястото с "Някъде по света" и "Няма да ви кажа", но пейзажът, който преди ден разкри, показва спокойствието, царуващо там. Тя пусна в акаунта си снимка от луксозната баня на хотелската стая, която са наели с футболиста. На него тя позира чисто гола, обърната с гръб към обектива, като се подпира с ръце на ръба на изпълнената с пяна вана.

"Няколко дни в рая", гласи посланието към фотографията, събрала повече от 21 хиляди харесвания и редица коментари.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 13 гласа.

Свързани новини