Отидете към основна версия

13 215 31

Турнето на Азис и Галена в Америка се оказа пълен провал (ВИДЕО)

  • азис-
  • галена-
  • турне-
  • америка-
  • сащ-
  • концерти

Нашенци зад Океана твърдят, че концертите на чалга звездите били много разочароващи

Тотално разочарование се оказа турнето на Азис и Галена зад Океана, твърдят българите там. Гръмко рекламираните им концерти обаче се радваха на минимален интерес на посещения от страна на нашенците в Америка. Това се вижда от качени видеоклипове в социалната мрежа, пише HotNews.

Големите зали са със запълнен капацитет едва на 30%, като може да се каже, че сцената на изпълнителите е по-голяма от аудиторията, присъстваща там. Но не само това бил недостатъкът на изявите им, коментират разочаровани нашенци присъствали на събитията.

"Двамата пееха като на караоке, една песен не изкараха без да заглушават микрофоните в очакване на публиката да пее с тях. Били сме на концерти на големи звезди в Америка и такова нещо не се случва. На доста моменти имаше и фалшиви тонове, може и затова да са предавали топката на публиката", коментира фен.

Каква е причината за ниския интерес на шоутата на едни от най-популярните фолк изпълнители? Някои смятат, че лоша шега са изиграли скъпите билети за концертите, които стигнаха 150 долара.

За събитията им е имало и пропуски на по-ниски цени, но очевидно разделението на сектори е разгневило българската публика в Щатите, коментират в средите.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 24 гласа.

Свързани новини