Отидете към основна версия

4 479 4

Звездите на „Съни Бийч“ се събраха на специална прожекция (СНИМКИ)

  • съни бийч-
  • прожекция-
  • звезди-
  • иво аръков

Иво Аръков, Евелин Костова и Боряна Братоева бяха само част от звездния състав на поредицата

Актьорите от хитовия сериал „Съни Бийч“ се събраха заедно за старта на втория му сезон. Нетипичната прожекция превърна столично заведение в киносалон и предизвика много смях и вълнуващи моменти за главните герои. Иво Аръков, Евелин Костова, Боряна Братоева, Анджела Недялкова, Даниел Пеев – Дънди, Станка Калчева и Даниел Цочев бяха само част от звездния състав на поредицата.

„Смеем се, забавляваме се, припомняме си много хубави моменти от снимачната площадка. Вече е минала една година от снимките на втория сезон, а сякаш беше вчера“, сподели Боряна Братоева.

Аня Пенчева, Лео Бианки, Алфредо Торес, Наталия Кобилкина, Влади Въргала и Кирил Ефремов са гост звезди, които се забъркват в невероятни ситуация в „Съни бийч“ 2.

„Двойни игри, изневяра, отмъщение, сватба, бебе и нов хотел очакват зрителите в новите епизоди. Те са 14 на брой и мога да ви гарантирам, че ще се превърнат в любими за зрителите на bTV”, коментира един от продуцентите на сериала Андрей Арнаудов.

В новите епизоди четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) се завръщат в курорта Слънчев бряг за поредният туристически сезон. Освен с най-големия си враг Никола (Явор Бахаров) те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.

Свързани новини