Отидете към основна версия

2 159 10

Нина Добрев замина на почивка на остров на Ричард Брансън (СНИМКИ)

  • нина добрев-
  • актриса-
  • пътуване-
  • остров-
  • ричард брансън-
  • екзотично пътуване

Авантюристичната актриса открай време се отдава на все по-удивителни пътувания

Снимка: БГНЕС/ EPA

Не е ясно кога точно актрисата с български корени Нина Добрев успява да намери време да се снима в нови проекти и филми, тъй като животът ѝ прилича на една безкрайна ваканция. Нина сякаш не спира да пътува, като дори посрещна 2023 година на луксозно пътешествие с кораб до ледения континент Антарктида, припомня Tialoto.bg.

Оттогава насам тя никак не е спряла да пътува и сега Добрев стигна до остров Некер – собственост на милиардера Ричард Брансън (създателят на империята Virgin Group). Нина и приятелят ѝ Шон Уайт са отседнали в прочутата вила на Брансън, който от около 30 години притежава въпросния карибски остров, част от Британски Вирджински острови.

Тропическият рай е кръстен на командир на холандския ескадрон от 17-и век Йоханес де Некер по време на колонизацията. Островът е необитаем до края на 20-и век, когато през 1978 г. е купен от британския бизнесмен за скромната сума от 180 000 долара.

Три години са отнели на Брансън, за да превърне острова в частен курорт от най-висока класа. Той инвестира 10 млн. долара, за да построи курорт от няколко красиви вили с общо 10 спални.

Нина Добрев, която доби световна популярност с ролята си на Елена Гилбърт в сериала „Дневниците на вампира“, сподели няколко снимки и от тематично парти в стил „Великият Гетсби“.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини