Last news in Fakti

7 Юни, 2023 14:57 2 149 10

Нина Добрев замина на почивка на остров на Ричард Брансън (СНИМКИ)

  • нина добрев-
  • актриса-
  • пътуване-
  • остров-
  • ричард брансън-
  • екзотично пътуване

Авантюристичната актриса открай време се отдава на все по-удивителни пътувания

Нина Добрев замина на почивка на остров на Ричард Брансън (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Не е ясно кога точно актрисата с български корени Нина Добрев успява да намери време да се снима в нови проекти и филми, тъй като животът ѝ прилича на една безкрайна ваканция. Нина сякаш не спира да пътува, като дори посрещна 2023 година на луксозно пътешествие с кораб до ледения континент Антарктида, припомня Tialoto.bg.

Оттогава насам тя никак не е спряла да пътува и сега Добрев стигна до остров Некер – собственост на милиардера Ричард Брансън (създателят на империята Virgin Group). Нина и приятелят ѝ Шон Уайт са отседнали в прочутата вила на Брансън, който от около 30 години притежава въпросния карибски остров, част от Британски Вирджински острови.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

Тропическият рай е кръстен на командир на холандския ескадрон от 17-и век Йоханес де Некер по време на колонизацията. Островът е необитаем до края на 20-и век, когато през 1978 г. е купен от британския бизнесмен за скромната сума от 180 000 долара.

Три години са отнели на Брансън, за да превърне острова в частен курорт от най-висока класа. Той инвестира 10 млн. долара, за да построи курорт от няколко красиви вили с общо 10 спални.

Нина Добрев, която доби световна популярност с ролята си на Елена Гилбърт в сериала „Дневниците на вампира“, сподели няколко снимки и от тематично парти в стил „Великият Гетсби“.

На въпросните кадри тя носи черна дантелена маска, перука с бретон и смело червено червило. Гаджето на Добрев, олимпийският сноубордист Шон Уайт, сподели пък снимка на Добрев, която носи къса, секси рокля с червени ресни.

Макар да изглежда сякаш се е отдала единствено на пътувания, Нина не е изоставила актьорската професия. През последните дни тя съобщи, че участва в предстоящия криминален комедиен филм на Netflix The Out-Laws (Престъпниците).

В него тя ще си партнира със звездите Пиърс Броснан, Адам ДеВайн, Елън Баркин и др. Девайн играе главния герой, банков мениджър, който става свидетел на обир на работа и подозира, че престъпниците зад обира са бъдещите му свекъри (Броснан и Баркин). Добрев играе неговата годеница.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалшшш

    7 4 Отговор
    Много е презрелааа ;)

    Коментиран от #3

  • 2 Гретиния

    8 1 Отговор
    Хич не ми пука ! Откакто напипах снимката на Зеленски , по зелен потник , това е единствената светлина в моята баня ! Никоя не може да се сравни с него !
  • 3 На първата

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Фалшшш":

    снимка си личи, отпуснатото бедро

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 да сме коректни

    5 0 Отговор
    На добър път! И след двайсет години - - - metoo..............
  • 7 Какво

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "На първата":

    да се прави, някой хора недовиждат, други не искат да видят
  • 8 Мамин Крумчо

    5 0 Отговор
    Не се научихте (или господарите ви така ви учат), че жена родена в София НЯМА КАК да е "актрисата с български корени"!!! Щеше да е с "български корени" ако беше родена в Канада, която и е дала гражданство. С български корени/произход е Рита Уилсън, която е родена в САЩ, а Николина Добрева си е чиста българка!!!

    Коментиран от #10

  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Много си я харесвам, Нинчето, но след Дневниците на вампира кариерата й тръгна надолу. Дано да има повече статии за нови касови филми с нейно участие, вместо такива, къде била яла, какво била си поръчала и т.н.
  • 10 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мамин Крумчо":

    Браво за забележката. Точно на място.