Отидете към основна версия

9 283 5

Новолуние в Близнаци: Започва силен период за сделки, срещи и бизнес начинания

  • новолуние-
  • близнаци-
  • желания-
  • ново начало-
  • сделки-
  • астрология

Новолунието е магически момент, в който Вселената се отваря за вашите най-съкровени желания

Снимка: Shutterstock

Днес (18 юни) точно във 07:38 ч. настъпи Новолунието във въздушния знак Близнаци, с което се поставя началото на един силен период за важни срещи, пътувания, контакти, сделки.

Знака Близнаци свързваме със силните комуникативни и търговски умения. Представителите на тази зодия имат вродената дарба да се занимава с повече от две, три, пет дейности едновременно. Близнака е винаги ведър и по детски впечатляващ, именно това ще донесе едно безгрижие и лекота във въздуха идните дни.

Новолунието е магически момент, в който Вселената се отваря за вашите най-съкровени желания! Отваря се период за ново начало, в който посоката трябва да бъде смело напред, отстранявайки всичко старо и ненужно- хора, вещи, вредни навици. Сега е момента за смели заявки, за нов път и показване на личните ви качества.

Добре е през първите 8 часа от старта на Новолунието да формулирате вашите желания. Може да направите това на бял лист хартия с червен химикал или просто да изречете на глас своите желания, от цялото си сърце, пускайки ги във Вселената. Приберете листа с желанията на сигурно място, което ще бъде близко до вас- портфейл или го поставете в калъфката на възглавница си. Желанията трябва да бъдат в благодарствена форма, написано всякаш вече са реалност! Ето и някои примери за желания:

Благодаря за възможността да стартирам своето обучение, което ми беше изключително полезно Благодаря за чудесните контакти, които успях да създам Благодаря, че съумях да поема риск и спечелих тази сделка Благодаря, че намерих лек за моето здраве (Близнака има отношение към периферната нервна система и крайниците).

В първите дни след Новолунието може да стартирате лечебни действия в изброените области на човешкото тяло.

Това Новолуние ще се отрази най-силно на хората със силни позиции, асцендент, Луна в знака близнаци, дева и водолей.

Периода е чудесен в бизнес план за хората занимаващи се с търговска ,транспортна и образователна дейност.

Пожелавам ви едно вълшебно Новолуние, което да сбъдне всички ваши мечти

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 23 гласа.

Свързани новини