Отидете към основна версия

3 294 1

Кой ще бъде най-късметлийският ден за всяка зодия от 30 октомври до 5 ноември 2023 г.

  • късметлийски-
  • щастлив ден-
  • хороскоп-
  • зодии

Възползвайте се от правилното разположение на звездите

Снимкa: Shutterstock

Oвен – 1 ноември, сряда

Овни, в първия ден на новия месец ще получите предложение за работа, която е свързана с пътуване или живеене в чужбина. Не изпускайте тази възможност, пише struma.bg.

Телец – 30 октомври, понеделник

Телци, в началото на работната седмица ще получите голяма сума пари. Може да става дума за връщане на заем, който сте дали, или за разрешаване на имотен въпрос във ваша полза.

Близнаци – 3 ноември, петък

Близнаци, в петък упоритият ви труд ще бъде възнаграден. Пред вас ще се отвори страхотна възможност за нова работа или издигане в настоящата. Увеличаване на доходите.

Рак – 31 октомври, вторник

Раци, във вторник всички погледи ще са вперени във вас – излъчвате сексапил и привличате мъжките погледи като магнит. На 31 октомври, каквото и да поискате, няма да ви бъде отказано.

Лъв – 5 ноември, неделя

В неделя ще стопите ледовете с човек от миналото ви, с когото сте се отдалечили заради едно недоразумение. Този контакт ще изиграе изключително важна роля в живота ви за в бъдеще.

Дева – 2 ноември, четвъртък

Самотните представители на зодия Дева е много възможно да срещат своята сродна душа в четвъртък, обвързаните ще отворят нова страница в отношенията си.

Везни – 4 ноември, събота

Везни, в събота ще се отървете от един голям товар, който е тежал на плещите ви. Сериозен конфликт ще се разреши във ваша полза.

Скорпион – 5 ноември, неделя

В неделя Скорпионите ще усещат силата на Вселената. Това е ден, в който всяка ваша молба ще бъде чута. Мечтайте с цяло сърце.

Стрелец – 31 октомври, вторник

Стрелци, влагахте толкова много усилия в едно нещо, а имахте усещането, че усилията ви отиват на вятъра. В последния ден на месеца ще бъдете горди от резултатите, които ще видите.

Козирог – 1 ноември, сряда

Любов! Козирози, в сряда ще получите толкова силно обяснение в любов, което напълно ще преобърне представите ви за една ситуация, която ви е притеснявала. Чуват се сватбени камбани.

Водолей – 30 октомври, понеделник

Понеделник ще ви даде възможност да се отървете от всичко ненужно и да започнете да пишете нова приказка в живота си. Цялото напрежение ще остане зад гърба ви. Водолеи, сега може да мислите за проектите, които не успяхте да реализирате през предходните месеци.

Риби – 4 ноември, събота

Риби, в края на седмица ще върнете вътрешната си сила. На 4 ноември всичко, което ще ви се случи, няма да е случайно. Вселената ще започне да разрешава казуси, които вие сте нямали смелост да разрешите.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Зодиите, за които октомври ще е пълен с любов

    Златната есен идва за някои с нови работни предложения, а на други тя ще донесе трепет и топлота. Вижте кои зодии ще се радват на успехи в любовта пре ...
    вчера в 12:15 ч.
    2 317
    1
  • Дневен хороскоп за 20.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Грешките днес ще са поради недоглеждане. В стремежа си да направите колкото се може повече неща, може да съ ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 182
    1
  • Зодиите, които могат да очароват всеки от пръв поглед

    Когато става въпрос за привличане, някои зодиакални знаци просто притежават онази неустоима магнетична енергия, която успява да ни завърти главата на ...
    19.09.2024
    2 542
    9
  • Най-грижовните мъже в зодиака

    Грижовните мъже са издирвани под дърво и камък от дамите, затова астролозите са направили списък кой мъж е най-вероятно да бъде грижовен и добродушен ...
    19.09.2024
    2 602
    4
  • Дневен хороскоп за 19.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Всичко днес ще ви изглежда като на забавен кадър. Не се опитвайте да забързвате, оставете времето да следва ...
    19.09.2024
    4 680
    0