30 Октомври, 2023 08:57 3 293 1

Кой ще бъде най-късметлийският ден за всяка зодия от 30 октомври до 5 ноември 2023 г.

  • късметлийски-
  • щастлив ден-
  • хороскоп-
  • зодии

Възползвайте се от правилното разположение на звездите

Кой ще бъде най-късметлийският ден за всяка зодия от 30 октомври до 5 ноември 2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Oвен – 1 ноември, сряда

Овни, в първия ден на новия месец ще получите предложение за работа, която е свързана с пътуване или живеене в чужбина. Не изпускайте тази възможност, пише struma.bg.

Телец – 30 октомври, понеделник

Телци, в началото на работната седмица ще получите голяма сума пари. Може да става дума за връщане на заем, който сте дали, или за разрешаване на имотен въпрос във ваша полза.

Близнаци – 3 ноември, петък

Близнаци, в петък упоритият ви труд ще бъде възнаграден. Пред вас ще се отвори страхотна възможност за нова работа или издигане в настоящата. Увеличаване на доходите.

Рак – 31 октомври, вторник

Раци, във вторник всички погледи ще са вперени във вас – излъчвате сексапил и привличате мъжките погледи като магнит. На 31 октомври, каквото и да поискате, няма да ви бъде отказано.

Лъв – 5 ноември, неделя

В неделя ще стопите ледовете с човек от миналото ви, с когото сте се отдалечили заради едно недоразумение. Този контакт ще изиграе изключително важна роля в живота ви за в бъдеще.

Дева – 2 ноември, четвъртък

Самотните представители на зодия Дева е много възможно да срещат своята сродна душа в четвъртък, обвързаните ще отворят нова страница в отношенията си.

Везни – 4 ноември, събота

Везни, в събота ще се отървете от един голям товар, който е тежал на плещите ви. Сериозен конфликт ще се разреши във ваша полза.

Скорпион – 5 ноември, неделя

В неделя Скорпионите ще усещат силата на Вселената. Това е ден, в който всяка ваша молба ще бъде чута. Мечтайте с цяло сърце.

Стрелец – 31 октомври, вторник

Стрелци, влагахте толкова много усилия в едно нещо, а имахте усещането, че усилията ви отиват на вятъра. В последния ден на месеца ще бъдете горди от резултатите, които ще видите.

Козирог – 1 ноември, сряда

Любов! Козирози, в сряда ще получите толкова силно обяснение в любов, което напълно ще преобърне представите ви за една ситуация, която ви е притеснявала. Чуват се сватбени камбани.

Водолей – 30 октомври, понеделник

Понеделник ще ви даде възможност да се отървете от всичко ненужно и да започнете да пишете нова приказка в живота си. Цялото напрежение ще остане зад гърба ви. Водолеи, сега може да мислите за проектите, които не успяхте да реализирате през предходните месеци.

Риби – 4 ноември, събота

Риби, в края на седмица ще върнете вътрешната си сила. На 4 ноември всичко, което ще ви се случи, няма да е случайно. Вселената ще започне да разрешава казуси, които вие сте нямали смелост да разрешите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Всички Хора трябва да са Щастливи