Отидете към основна версия

1 756 10

Мадона подразни папата на негова територия (СНИМКИ)

  • мадона-
  • папата-
  • папа франциск-
  • турне-
  • концерти

Това далеч не е първият път, в който провокативната звезда се подиграва с религиозни символи

Снимка: БГНЕС/ EPA

Мадона си направи подигравка с папата по време на концерт в Милано в рамките на световното си турне Celebration, пише Daily Express.

Изпълнителката се появи на публично място със суитшърт, на гърдите на който се виждаше щампа с портрет на папата, на чиито гръб има крила и надпис Madonna. Според източник на изданието, журналисти са снимали Мадона в „скандалния вид“, докато напуска хотела си след концерта на Mediolanum Forum. Преди това певицата каза, че би искала да види папата да носи тениска с нейното лице.

По време на концерт през 2015 г. в Ню Йорк Мадона похвали папа Франциск за това, че е "много отворен" и му посвети прочувствена версия на La Vie en Rose, припомня vesti.bg.

По-рано, по време на представление в Лондон, Мадона се появи на сцената, увита в украинско знаме. Певицата взе синьо-жълтия флаг, за да изпълни тъжната балада „Не плачи за мен, Аржентина“. На същото представление Мадона изрази мнението си относно конфликта в Близкия изток. Певицата призна, че случващото се "разкъсва сърцето ѝ".

Преди това Мадона по време на концерт в Лондон каза, че в младостта си не е имала пари дори да се изкъпе. Поради тази причина тя лягала с мъже, чиито апартаменти имали душове. Изпълнението на Мадона беше помрачено от технически проблеми на сцената, поради които изпълнителката трябваше да спре да пее и да разкаже на публиката за миналото си.

Турнето на изпълнителката ще продължи до януари 2024 г.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.

Свързани новини