Last news in Fakti

28 Ноември, 2023 11:28 1 749 10

Мадона подразни папата на негова територия (СНИМКИ)

  • мадона-
  • папата-
  • папа франциск-
  • турне-
  • концерти

Това далеч не е първият път, в който провокативната звезда се подиграва с религиозни символи

Мадона подразни папата на негова територия (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мадона си направи подигравка с папата по време на концерт в Милано в рамките на световното си турне Celebration, пише Daily Express.

Изпълнителката се появи на публично място със суитшърт, на гърдите на който се виждаше щампа с портрет на папата, на чиито гръб има крила и надпис Madonna. Според източник на изданието, журналисти са снимали Мадона в „скандалния вид“, докато напуска хотела си след концерта на Mediolanum Forum. Преди това певицата каза, че би искала да види папата да носи тениска с нейното лице.

По време на концерт през 2015 г. в Ню Йорк Мадона похвали папа Франциск за това, че е "много отворен" и му посвети прочувствена версия на La Vie en Rose, припомня vesti.bg.

По-рано, по време на представление в Лондон, Мадона се появи на сцената, увита в украинско знаме. Певицата взе синьо-жълтия флаг, за да изпълни тъжната балада „Не плачи за мен, Аржентина“. На същото представление Мадона изрази мнението си относно конфликта в Близкия изток. Певицата призна, че случващото се "разкъсва сърцето ѝ".

Преди това Мадона по време на концерт в Лондон каза, че в младостта си не е имала пари дори да се изкъпе. Поради тази причина тя лягала с мъже, чиито апартаменти имали душове. Изпълнението на Мадона беше помрачено от технически проблеми на сцената, поради които изпълнителката трябваше да спре да пее и да разкаже на публиката за миналото си.

Турнето на изпълнителката ще продължи до януари 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    9 3 Отговор
    Тая е е еретичка!

    И, ако не се покае - ще има запазено място в някой по-голям казан в ада!

    Коментиран от #5

  • 2 Беше тя

    10 1 Отговор
    Преди 30-40 години.
    Сега става само да търси внимание.
  • 3 Верно ли

    11 1 Отговор
    Тази бабка що не си седне на з.дните части, ми ходи да се унижава с тази опъната муцуна насам-натам.
  • 4 Соваж бейби

    10 1 Отговор
    А този път аплодисменти за Мадонна как яко го лепнала на тениската си,липсват му рога и малко огън всъщност не е подигравка а истината .Напълно ненужен е папата и другите хрантутници с рокля около него ,защо са със скъпи бижута само от там лек намек за другото е излишно да влизам в подробности.Религията и Бог са две различни неща едното е бизнес .....
  • 5 Идън

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мъдрият":

    Нейният ад е започнал... нищо не е случайно.... Кой знае с какво са я наблъскали , за да може да изпълни концертите- иначе неустойките са огромни.
  • 6 Опааа

    5 1 Отговор
    Шумов много си прОст! Нищо дразнещо няма!
  • 7 666

    1 1 Отговор
    "Мадона подразни папата на негова територия"

    Който е искал да изпъкне с остроуие в заглавието, не знае, че Милано е на 600км от Ватикана. За каква папска територия говори?!?

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ния

    3 0 Отговор
    Защо триете? Нима е певица? Не е, грачи и фалшиви. Нима е хубава? Не е... Ама пуста реклама.
  • 10 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "666":

    Нямаш много логика и ти като папата толкова ти е историята четена скоро идва в Франция обаче заяви че не идва тука ами в Марсей колеги по начин на мислене сте ,една земя и един народ нали не е в Пайистан да речем.Обаче ,тези са били най алчни за власт и пари историята я заем....Ватикана е държава в държата !По скоро са си извоювали политически имунитет ?!как да е и по кое да е време не можеш да влезеш нещо като частен двор ако полицията иска да влезе да разследва трябва специално решение смятай колко неща крият или примерно търсени хора ?!хитро измислено от векове