Отидете към основна версия

3 897 1

Дневен хороскоп за 23.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Настроението на Близнаците днес ще е доста променливо

Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

При все, че сте готови на почти всичко в името на онова,към което се стремите,днес изведнъж ще Ви заинтригува и моралната страна на въпроса.

Телец

Ще създавате впечатление, че можете да си включите и изключите емоциите,когато искате.Всъщност сте просто зависими от хората около Вас.

Близнаци

Настроението Ви ще е доста променливо, ще Ви мъчат стари спомени. Всъщност днес е време за благотворителност, зарадвайте някой нещастен човек.

Рак

Определено няма да останете незабелязани. Е, малко несериозно ще се отнасяте към хората, но при толкова много чар няма как да не Ви простят.

Лъв

Искате да Ви забележат. Всичко е перфектно само не бъдете подозрителни и черногледи, че ще развалите доброто впечатление, което правите.

Дева

Трудно ще Ви разбират, а и Вие не полагате някакви усилия, за да промените това. Доста ограничено подхождате към проблемите, променете нещо.

Везни

Може да попълните липсващите коледни подаръци.Има доста условности,които ще Ви пречат да осъществите намеренията си, но едва ли ще Ви спрат.

Скорпион

Ще драматизирате малко повече всичко, което се случва.Но ще имате достатъчно хъс да изхвърлите всичко ненужно.Не усложнявайте положението.

Стрелец

Днес ще Ви е малко нервно. Направете нещо, което би разсеяло напрежението, например изхвърлете неща, които Ви пречат. Отворете място за новото.

Козирог

Склонни сте да направите компромис, за да постигнете комфорта, който искате. Около Вас ще царят любов и разбирателство.Не ги разрушавайте.

Водолей

Коледното настроение вече присъства и днес ще Ви се иска изцяло да му се насладите. Последен шанс да приготвите подаръците. Действайте.

Риби

Никой не може да се мери с Вас по красноречие днес.Способни сте и на ескимос да продадете хладилник. Не се възгордявайте, ще оплескате нещата.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 20.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Грешките днес ще са поради недоглеждане. В стремежа си да направите колкото се може повече неща, може да съ ...
    днес в 07:00 ч.
    3 605
    1
  • Дневен хороскоп за 19.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Всичко днес ще ви изглежда като на забавен кадър. Не се опитвайте да забързвате, оставете времето да следва ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 619
    0
  • Дневен хороскоп за 18.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще ви се иска да си останете у дома и да свършите повечето от нещата, които отлагате. Хубаво е да оставите ...
    18.09.2024
    5 009
    0
  • Тайните страхове на всяка зодия

    Всеки от нас, колкото и да е добронамерен и открит, крие свои дълбоки, скрити страхове или мечти, които рядко разкриваме дори на най-близките си. Те с ...
    16.09.2024
    2 576
    2
  • Дневен хороскоп за 17.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ceгa e пoдxoдящият мoмeнт дa ce oтĸaжeтe oт нeщa, ĸoитo нe ви cлyжaт, ĸaтo лoши нaвици, вpъзĸи, ĸoитo ви дъpпaт ...
    17.09.2024
    5 560
    0