20 Септември, 2024 12:32 543 7

Дейвид Бекъм вече има над 70 татуировки, показа най-новата (СНИМКИ)

  • дейвид бекъм-
  • татуировка

Бившият футболист се обърна към "най-търсения татуист в Лондон"

Дейвид Бекъм вече има над 70 татуировки, показа най-новата (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дейвид Бекъм добави нова религиозна татуировка към впечатляващата си колекция, с което общият брой на татуировките надхвърля 70.

Бившият английски футболист се обърна към известния татуист, Certified Letter Boy, за последния си татус. Художникът, който описва себе си като "най-търсения лондонски татуист", е любимец на семейството и преди това е татуирал синовете на Дейвид - Бруклин, Круз и Ромео.

Други известни личности, които са си направили татуировки от Certified Letter Boy, са лейди Бет Мийд, моделът Кия Боби и певецът Луи Томлинсън. Татуистът разкри най-новата татуировка на Бекъм в Инстаграм в сряда.

Татуировката, разположена под коляното на Дейвид, изобразява чифт ръце, които са събрани и се молят. Художникът написа: "Нова татуировка за Дейвид Бекъм. Благодаря ти за доверието." Синът на бившия футболист Круз изглеждаше развълнуван от новото произведение на баща си, тъй като коментира с gif на малко момиченце, което яде торта. Татуировчикът, чието истинско име е Пабло, отговори на коментара, като го тагна и написа: "Моят човек."

Много фенове похвалиха татуиста за последната му творба.

Дейвид започва да се сдобива с татуировки, когато става баща през 1999 г. и изписва името на сина си Бруклин с готически шрифт в долната част на гърба си. Същата година той си татуира и номер на малкия пръст, за да отбележи годината, в която се ожени за съпругата си Виктория Бекъм. Името на съпругата му е татуирано и на дясната му ръка.

Други татуировки включват името на дъщеря му Харпър на гърдите му и над него надпис "Pretty Lady" в чест на четвъртия ѝ рожден ден, както и татуировки за синовете му Ромео и Круз. Последната му татуировка, изобразяваща молещи се ръце, не е първата религиозна мастилена творба, което Дейвид има.

Той има и портрет, на който е изобразен като Исус, който е вдигнат от гроба от три малки ангелчета, известни като херувимчета. Той си прави тази татуировка през 2010 г., описвайки момчетата си като "три херувимчета", които ще трябва "да се грижат за мен" в някакъв момент.

През 2016 г. Дейвид казва в реклама на Biotherm Homme: "Историята на живота ми е написана върху кожата ми. Не очаквайте да я прочетете на лицето ми." Синовете му са последвали стъпките му, особено Бруклин, за когото се смята, че има 100 татуировки - 70 от тях са посветени на съпругата му Никола Пелц.

Една от татуировките на Бруклин представлява сватбените му обети и гласи: "Никола, когато се отправи към олтара, ти ми спря дъха, изглеждаш толкова красива тази вечер и винаги. Позволи ми да започна с това, че думите дори не могат да опишат любовта ми към теб, само като те гледам, виждам бъдещето си и ми се струва като сън. Ти си моят свят и аз продължавам да се влюбвам в теб с всеки изминал ден."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    11 0 Отговор
    След години ще съжалява защо се е нашарил като стена с графити . Това за повечето хора е грозно и противно.
  • 3 Хейт

    8 0 Отговор
    А лицето кога , може и мозъка да си нашари.

    Коментиран от #4

  • 4 футболистът винаги

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хейт":

    си остава с някои ментални липси. Жалко за Бекъм - имах по-добро мнение за него. И сега по-щастлив ли е?
  • 5 Бегай

    5 0 Отговор
    Нашарил се като крайпътен кенеф!

    Коментиран от #6

  • 6 Хи хи хи

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бегай":

    И като стен вестник.
  • 7 някой да обясни

    2 0 Отговор
    трябва ли да ни интересуват нечии комплекси?