Отидете към основна версия

1 953 14

Невена Цонева скочи на чалга изпълнителите

  • невена цонева-
  • чалга изпълнители-
  • без глас-
  • алкохол-
  • цигари

"Прекаленият брой участия, нощният живот и алкохолът съсипват гласните им струни", твърди певицата

Снимка: Facebook

Невена Цонева се нахвърли срещу българските фолкизпълнители. Видима причина за атаката на певицата на Слави Трифонов към нейните колеги няма.

Въпреки това половинката на барабаниста Венелин Венков-Венко твърди, че прекаленият брой участия, нощният живот и алкохолът съсипвали гласните им струни. "Познавам повечето фолкизпълнители. Те нямат глас, когато говориш с тях. Един певец трябва да има професионална хигиена“, категорична е Цонева. Самата тя спазва железен режим. Не пуши, спортува, а да изпие чаша вино ѝ се случвало веднъж на високосна година, и то само на голям празник. Според близки до музикалната фамилия красивата варненка напоследък била притеснена и напрежението ѝ избивало при най-неочаквани поводи.

Колега на Венко издават, че от началото на годината той си правил пълни изследвания, но какви са резултатите, засега никой от професионалното обкръжение на барабаниста на "Ку-ку бенд“ не издава. Може би затова, предполагат семейни приятели на Невена и Венелин, певицата е неспокойна и търси поводи да разтовари стреса.

Илиан Михов-Баровеца е напълно съгласен с мнението на по-младата си колежка. Певецът смята, че гласът не бива да се претоварва. "Алкохолът пък изсушава гласните струни, поясни той пред "България Днес".

Рекордьорите по изпит алкохол в певческото съсловие са Коцето - с 20 000 литра (“20 000 участия по литър на всяко“, пресметнал е попфолк кумирът), и рапърът Иван Динев-Устата. За своите 7000 участия дотук той е пресушил по собствените му думи 7000 литра "твърдо гориво“. Не се отказва от чашката и "певицата на народа“ Галена. Тя обаче прави уговорката, че избягва да го прави, защото имала лошо пиянство и налитала на бой.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.

Свързани новини