Last news in Fakti

18 Март, 2024 10:49 1 873 14

Невена Цонева скочи на чалга изпълнителите

  • невена цонева-
  • чалга изпълнители-
  • без глас-
  • алкохол-
  • цигари

"Прекаленият брой участия, нощният живот и алкохолът съсипват гласните им струни", твърди певицата

Невена Цонева скочи на чалга изпълнителите - 1
Снимка: Facebook

Невена Цонева се нахвърли срещу българските фолкизпълнители. Видима причина за атаката на певицата на Слави Трифонов към нейните колеги няма.

Въпреки това половинката на барабаниста Венелин Венков-Венко твърди, че прекаленият брой участия, нощният живот и алкохолът съсипвали гласните им струни. "Познавам повечето фолкизпълнители. Те нямат глас, когато говориш с тях. Един певец трябва да има професионална хигиена“, категорична е Цонева. Самата тя спазва железен режим. Не пуши, спортува, а да изпие чаша вино ѝ се случвало веднъж на високосна година, и то само на голям празник. Според близки до музикалната фамилия красивата варненка напоследък била притеснена и напрежението ѝ избивало при най-неочаквани поводи.

Колега на Венко издават, че от началото на годината той си правил пълни изследвания, но какви са резултатите, засега никой от професионалното обкръжение на барабаниста на "Ку-ку бенд“ не издава. Може би затова, предполагат семейни приятели на Невена и Венелин, певицата е неспокойна и търси поводи да разтовари стреса.

Илиан Михов-Баровеца е напълно съгласен с мнението на по-младата си колежка. Певецът смята, че гласът не бива да се претоварва. "Алкохолът пък изсушава гласните струни, поясни той пред "България Днес".

Рекордьорите по изпит алкохол в певческото съсловие са Коцето - с 20 000 литра (“20 000 участия по литър на всяко“, пресметнал е попфолк кумирът), и рапърът Иван Динев-Устата. За своите 7000 участия дотук той е пресушил по собствените му думи 7000 литра "твърдо гориво“. Не се отказва от чашката и "певицата на народа“ Галена. Тя обаче прави уговорката, че избягва да го прави, защото имала лошо пиянство и налитала на бой.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бен Ходжа

    11 2 Отговор
    Тая пък и тя. Къде работи - при баш чалгаря Славчо.
  • 2 Механик

    14 1 Отговор
    Да се опълчиш на чалгата не се изисква повод. Изисква се просто да имаш вкус и култура.
    Последните категории за жалост вече не са на моа в БГ. Даже не"вече", а отдавна. Цели 33 години.
  • 3 бегендорф и азис ги пропусна като

    9 0 Отговор
    че е заслепена . Много от бялата отрова е покрай концертите и музикалния бизнес . Диона е шмърчила за да отслабне , от алкохола се дебелее . Пресли умира от 100 вида лекарства официално . Като си богат си осигуряваш боцкане и те вее вятър на бял кон . Докторите да раздадат листовки на тези да не ни токсикират и развращават .
  • 4 Грозев е еничарин

    6 8 Отговор
    Хайде и тоя к О росмук се направи на много морална.Оженила се за дядо си с 25 г. по-дрът от нея,за да я лансира пред Слави.

    Коментиран от #5, #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Трън

    11 0 Отговор
    Красивата варненка е от Севлиево.

    Коментиран от #8

  • 7 много по света измряха млади

    0 0 Отговор
    но от незаконни радости - газ , наркотици , макарона продаваше фалшиви дискове , офшорни сметки , групови оргии с платени забави . шоубранша е дъно . всяка звезда влачи доктор да я прави във форма . къркат щото от наркотиците много се гътат . рапарите се изтровиха 6 за месец - 2 са мъртви , 4 спасени .
  • 8 Какъв

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Трън":

    е повода сега да пишете за "красивата варненка?!"?
    То не бяха екстрасенски способности, демонстрация на манталитет, а сега и познание за чалгаджийките битовизми...
    Да не са намалели поканите им за участия на сватби и кръщенета с Венко?

    Коментиран от #12

  • 9 Странно

    5 1 Отговор
    Цонева не е от Варна, а от Севлиево. Пее също фолк песни. Явно гласните струни са и смазани добре, както и оралната хигиена. Нещо куца в статията.
  • 10 ха ха Хо

    5 0 Отговор
    Баш ми дреме за гласните струни на чалгарите а и като цяло за такива изобщо не ме интересува.
  • 11 Хаджи коДошко

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Грозев е еничарин":

    ТЕ не са женени бре, Настрадамус! Само си се гушкат на семейни начала, както там му викат, да си безплатна любовница на мъжа си. Иначе и аз да попитам, откога това Невена Цонева да е станала "красивата варненка"??? Родена е в град Севлиево, в случай че авторката на статията не може/няма време да прочете две имена на български градове.
  • 12 шенгенеца на киртака

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Какъв":

    Не, не бяха екстрасенски способности и демонстрация на манталитет. Има си дарба детЕто да киризи аурите на разни изперкели, дето се правят на майстори по форумите.
  • 13 СМЕХОРИИ

    3 0 Отговор
    А дали някоя от двете е била на концерта на А.Рийо....
    Ама то имало ли е такъв концерт, питам защото никакъв отзвук по медиите, е вярно не е Лепа Брена или друго чалгарка...
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."