Отидете към основна версия

1 389 9

Брус Дикинсън се възмути от цените на билетите за концерти: Не бих дал 1200 долара

  • брус дикинсън-
  • айрън мейдън-
  • концерти-
  • билети за концерти-
  • цени

Вокалът на Iron Maiden смята за абсурдни и ненормално високи цените на билетите за концерти в момента

Снимка: Shutterstock

Фронтменът на Iron Maiden Брус Дикинсън даде пространно интервю в две части за мексиканското издание ATMosferas Magazine, в което основна тема на разговор се превърнаха растящите цени на билетите за концерти. Той каза, че цените са ненормалнo високи и лично той никога не би дал 1200 долара, за да гледа U2. Като това е само един от по-екстремните примери.

"Нямам абсолютни никакъв интерес, за да дам 1200 долара и да отида да гледам U2. Бих дал най-много сто долара. Това е лудост. За мен е важно да запазим адекватни цените на билетите за съответните места.“, казва той.

Дикинсън смята, че обратно на настоящата практика, местата, които са пред сцената, трябва да бъдат с най-евтини билети.

"Там са най-запалените фенове - най-вече деца, които не могат да си позволят тези луди пари. Те са хората, които поддържат тази музика жива. Има и по-възрастни и зрели хора, които също са огромни фенове, но те може да искат да дойдат с семействата си и няма да искат да се потят като всички останали на най-предните места. Така че за тях са важни седящите места най-отгоре, откъдето също се вижда хубаво. За тях също трябва да има различно ценообразуване.", споделя Дикинсън

Струва си да се отбележи, че билетите за предстоящото солово турне на Брус Дикинсън и билетите за концертите на Iron Maiden през 2024 г. следват стандартния модел на концертите в зала - от 50 долара до 200+долара, т.е. колкото по-близо до сцената, толкова по-скъпи.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.

Свързани новини