Отидете към основна версия

1 892 6

Виктория Бекъм покани десетки звезди на бляскавото парти за 50-ия си рожден ден (СНИМКИ)

  • виктория бекъм-
  • рожден ден-
  • парти-
  • купон-
  • звезди

Момичетата от Спайс Гърлс, Гордън Рамзи, Том Круз и още много присъстваха на звездния купон на госпожа Бекъм

Снимка: БГНЕС/ EPA

Когато Виктория Бекъм навърши 50 години, няма как да не вдигне толкова бляскаво и звездно парти, че за него да се говори дълго след това.

Бившата членка на Spice Girls и моден дизайнер отпразнува своя 50-ти рожден ден по-рано тази седмица и отбеляза крайъгълния камък в събота, 20 април, с невероятен и пълен със звезди купон.

Виктория пристигна на партито — която се проведе в Oswald's, частен клуб само за членове в Лондон — в прозрачна ментовозелена рокля и ходеше с патерици, които наскоро заеха изненадващо място в гардероба ѝ поради нараняване на крака. Тя, разбира се, беше обградена от други членове на сплотения клан Бекъм, включително съпруга ѝ Дейвид Бекъм, дъщеря ѝ Харпър, 12, и тримата ѝ сина: Бруклин, 25, Ромео, 21, и Круз, 19.

Семейство Бекъм заложи на тоалети изцяло в черно-бяло, за да може майка им да блесне на специалния си ден.

Ден преди рождения си ден Виктория сподели емоционално послание със свои размисли в Instagram, като написа:

“Докато се приготвям да навърша 50 (на токчета, разбира се!), се чувствам толкова благословена, че постигнах този крайъгълен камък. Благословена, но също така завършена и дълбоко удовлетворена. Не само за това къде съм като жена, но и за това докъде са стигнали моите марки за мода и красота,” — продължи тя. “Амбицията ми винаги е била да дам възможност на жените и да ги накарам да се почувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромис с творческата си визия.”

В същата публикация дизайнерката каза, че кариерата ѝ се движи — от звездата на Spice Girls през моден дизайнер до магнат на красотата — и я е научила да “мечтае на голямо”.

“Вярвам, че можеш да бъдеш много неща”, написа тя. “Поп звезда, майка, съпруга, дизайнер… Моята страст винаги е била да мечтая за големи неща, а след това за още по-големи! Първо повярвайте в себе си — всичко останало ще последва.”

Тя също така поздрави Дейвид за подкрепата му през 25-годишния им брак, както и четирите им деца, като написа, че „ако си истински късметлия, ще намериш някой, който вярва в теб дори повече от теб самия".

“Дейвид, аз съм вечно благодарна за твоята безусловна любов и подкрепа и за нашите прекрасни деца, вие ме допълвате,” тя написа. “Толкова съм горда, толкова съм във възторг от любезните, трудолюбиви и талантливи личности, в които всички се превръщате.”

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини