Отидете към основна версия

4 329 3

Дневен хороскоп за 04.08.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте каква ще е първата августовска неделя за всяка от зодиите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят на Новата Луна. Време е да празнувате живота. Радвайте се, танцувайте, правете нещата със сърце и душа. А най-важното е да обичате другите, живота ви обича чрез другите хора. Колкото давате, умножено ще се върне към вас.

Телец

Един ден да проявите грижа не само за другите, но и за себе си. И още нещо - признайте своята уязвимост, най-вече пред себе си. С други думи време е за вас и плановете ви за месеца.

Близнаци

Ден, в който да се замислите върху начина си на общуване, върху ролята, която играете в социалните роли. Хубав момент да почетете нещо, което отдавна отлагате. Време за комуникация и общуване.

Рак

Денят, в който се срещат Луната и Слънцето е важен за всеки месец, защото той е като крайъгълен камък, ново начало и посока. Спрете за миг и се замислете навъде вървите, какво искате да постигнете, за какво мечтаете. Особено внимание обърнете на нещата, които са ценни за вас, какво притежавате и как го използвате.

Лъв

Този ден е символично ново начало за вас. Вгледайте се в себе си, вслушайте се в сърцето си. Оставете външните шумове да утихнат и чуйте онзи вътрешен тих глас, който е благ, пребглаг и винаги изпълнен с любов, гласът на душата. Ден за работа със себе си. Погледнете се без упреци и без оценки, истиснките себе си.

Дева

Ден, в който да почистите вътрешния си свят, да се помирите с гласовете на вътрешните критици, време да се подредите. Яснотата и посоката са нещата, които ще ви дадат сигурност и стабилност. През този ден е добре да останете поне за малко сами, да се срещнете със самите себе си.

Везни

Денят, в който да засеете мечтите си. Не се чудете, не се колебайте - мечтайте. Бъдете смели, бъдете дръзки и готови да заявите желанията си пред вселената. Все пак, не забравяйте, че всичко се плаща и трябва да сте готови да се разделите със страховете, ограничаващите вярвания и да не губите фокус. Готови ли сте?

Скорпион

Неделята е ден за творчество и съзидание, за любов и радост. А тази неделя е и време за наричане на новия месец. Пребройте постиженията си и планирайте новите, но без да се задълбавате. Представете си желанията си като балони, които пускате в небето. Поемете отговорност за мечтите си.

Стрелец

Чуден ден. Не само, че е лято, но е и неделя, август е, а вие сте толкова прекрасни. Усетете свободата и силата в себе си. Освен какво искате за себе си, помислете и какво можете да споделите със света, защото именно в даването човек получава истинско удовлетворение. Ден-мечта.

Козирог

Августовска неделя, а трудностите сякаш не спират. Помислете над това, дали наистина са трудности или вие така виждате нещата. Фокусирайте се върху решението, а не върху проблема. Не бъдете от онези, които намират проблем във всяка ситуация. Ден за оптимизъм.

Водолей

Другите са вашето огледало, те ви показват дали сте мили или не. Ако имате проблем с някого, бъдете сигурни, че идва от вас. Просто се опитайте да откриете причината, а не чувството за вина.

Риби

В материалния свят постигането на нещо изисква не само фокус, но и повторение. Днес е ден не само за фокусиране, но и за работа. Знаете, че резултатите искат постоянство. Усетете силата на движението.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 20.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Грешките днес ще са поради недоглеждане. В стремежа си да направите колкото се може повече неща, може да съ ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 147
    1
  • Дневен хороскоп за 19.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Всичко днес ще ви изглежда като на забавен кадър. Не се опитвайте да забързвате, оставете времето да следва ...
    19.09.2024
    4 677
    0
  • Дневен хороскоп за 18.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще ви се иска да си останете у дома и да свършите повечето от нещата, които отлагате. Хубаво е да оставите ...
    18.09.2024
    5 032
    0
  • Тайните страхове на всяка зодия

    Всеки от нас, колкото и да е добронамерен и открит, крие свои дълбоки, скрити страхове или мечти, които рядко разкриваме дори на най-близките си. Те с ...
    16.09.2024
    2 594
    2
  • Дневен хороскоп за 17.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ceгa e пoдxoдящият мoмeнт дa ce oтĸaжeтe oт нeщa, ĸoитo нe ви cлyжaт, ĸaтo лoши нaвици, вpъзĸи, ĸoитo ви дъpпaт ...
    17.09.2024
    5 589
    0