Отидете към основна версия

4 265 12

Деян Донков подхрани слуховете за раздяла с Радина Кърджилова (СНИМКА)

  • деян донков-
  • радина кърджилова-
  • раздяла

Актьорът публикува снимка с бившата си жена

От месеци се говори, че Деян Донков и Радина Кърджилова са разделени. До момента те не са коментирали слуховете, но наскоро косвено ги потвърдиха чрез снимки в социалните мрежи.

След края на театралния сезон, двамата актьори не са били забелязани заедно. Вместо да почиват заедно, Деян публикува снимка от родния си Видин, а Радина - от морето с двете им деца. В началото на лятото Донков публикуваше снимки с децата им от морския бряг, докато Кърджилова снимаше сериал на същото място. След приключване на ангажимента си, Радина остана на Черноморието с децата, а Деян се върна в София.

Миналата седмица Донков сподели снимки от родния си Видин, на които е в компанията на жени. На една от снимките до него е майка му, а срещу него седи бившата му жена Анастасия Ингилизова, майка на големия му син.

Според слуховете, Деян и Радина са разделени от миналата есен, но поддържат добри отношения заради децата и споделят грижите за тях. Причината за раздялата все още не е ясна, но се говори за възможна изневяра от страна на Донков или че връзката им просто е изчерпана. Това са само предположения и не можем да бъдем сигурни без официално изявление от тях.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.

Свързани новини