Отидете към основна версия

3 466 19

Хванаха свалената Мис България Елизабет Кравец в нова лъжа

  • мис българия-
  • елизабет кравец-
  • лъжа-
  • мис-
  • гадже-
  • приятел

Красавицата се издаде, че празнува годишнина, след като твърдеше, че си няма гадже

Хубавицата Елизабет Кравец разкри, че е с приятеля си от 1 година, макар че след конкурса Мис България обясняваше, че няма такъв.

След грозния скандал, който се разрази с отнемането на короната на Мис България Елизабет Кравец, се оказва, че красавицата е излъгала и организаторите, както и голяма част от България.

Веднага след като получи короната през септември миналата година, чаровната варненка с украински корени заяви, че си няма гадже. Това се случи на 17 септември в ефира на bTV по време на интервю. Месеци по-късно, в началото на новата година, Елизабет призна, че вече има мъж в сърцето ѝ - Атанас Пелтеков, популярен влогър.

Появиха се предположение, че именно гаджето на Кравец е причината да отнемат короната ѝ на Мис България. Според слуховете младежът бил против приятелката му да се изявява като модел и да робува на други. Тази информация обаче така и не получи официално потвърждение.

Елизабет Кравец стана Мис България през 2023 г. сред общо 20 претендентки за титлата. Още тогава изборът ѝ породи бурни спорове защо Мис България отива в ръцете на чужденка, тъй като избраницата е с украински корени. Тя е родена в Израел, но повече от 10 години живее в страната ни със семейството си.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.

Свързани новини